Tündér mindkettő
Gondolom
Ja aki engem elvisel más nem lehet.
Akkor már kezdem megérteni magamat
Khmm, ezek szerint te csak “boszorkakat” fogsz ki?
Vagy rosszul értem?
Hát nem egyszerű megtalálni az egy úton haladót.
Én aztán pontosan tudom, és már nem is keresem
Ja. És mintha minden webaruhaz tudná, még az orrom alá is dugják, hogy ma van a szinglik napja és ilyen olyan kedvezmény
Ha alacsony fordulaton - alapjáraton dadog mondjuk beindításnál is, akkor a főtengely jeladó is lehet ludas.
Pontos megfogalmazás ezeket olvasom én is
Indításnál semmi gond nincs. Sőt ha világít. Is a lámpa, leallitom és ujrainditaskor már nem világít.
De,ha megvan, akkor mindenki Boldog!
ezeknél ez a gyújtás híd trafó egybe van öntve a gyertyapipával rávan téve a hengerfejre.Szará melegszík.Konstrukciós hiba,
42 év és megtaláltam…
Nekem is kellett cserélni pár éve, a gyertyapipában lévő rugós érintkező és annak a töve volt szétrohadva / korrodálva. Esetemben nem a meleg tette tönkre de valóban sok Opeles szidja a trafóhidat. Ami érdekes hogy nálam 3-asból vagy 4-esből gyorsításnál dadogott be érezhetően. Hibakódot tudtatok kiolvasni? Jó támpont lehet kiindulásnak
Az enyém automata vha ez számít
Kizárólag lassításnál csinálja, amikor már majdnem megállok vagy már állok.
Csütörtökön viszem szervizbe, de azt mondták csak akkor tudják kiolvasni a hibakódot, ha éppen fenn áll a hiba
Nem vittem magammal a laptopot.Persze elsőnek hiba kód olvasás lesz Éva el viszi szervízbe aztán majd dönt…Ennek a trafónak a különböző hibáit a mi opelünk mind produkálta elsőnek én is gyertya és gyertyapipát cseréltem de aztán jött a hid(ak) egyben…
Ha Opel szervíz, akkor csak a kiolvasás 10-15K ne lepődj meg…
Igen, azt sejtem
Hmm, milyen kocsid van? Mert még 20 éves autókon is van hibatároló ami megőrzi a hibakódot… nem igazán értem a szerviz válaszát… vagy nem live diagnosztikára gondoltak?
Automata corsa 2019es.
Nem tudom mire gondoltak. Egyszer még az elején mikor megvettem, mondtam, hogy valami a szervoval nem okés, mert parkolásnál eltűnt a szervó, alig lehetett tekerni a kormányt (ez még akkor volt amikor gyakoroltam és szerintük túl melegedett) de a lényeg, hogy akkor azt mondták nincs hibakod, mert azóta többször le volt állítva