Mutasd meg, mid van 4.0

Tündér mindkettő :smiling_face:

5 kedvelés

Gondolom​:+1::slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Ja aki engem elvisel más nem lehet.

7 kedvelés

Akkor már kezdem megérteni magamat :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Khmm, ezek szerint te csak “boszorkakat” fogsz ki? :thinking::rofl:
Vagy rosszul értem?

5 kedvelés

Hát nem egyszerű megtalálni az egy úton haladót.

7 kedvelés

Én aztán pontosan tudom, és már nem is keresem :person_shrugging::+1:
Ja. És mintha minden webaruhaz tudná, még az orrom alá is dugják, hogy ma van a szinglik napja és ilyen olyan kedvezmény :rofl:

5 kedvelés

Ha alacsony fordulaton - alapjáraton dadog mondjuk beindításnál is, akkor a főtengely jeladó is lehet ludas.

2 kedvelés

Pontos megfogalmazás :joy:ezeket olvasom én is :joy:

4 kedvelés

Indításnál semmi gond nincs. Sőt ha világít. Is a lámpa, leallitom és ujrainditaskor már nem világít.

5 kedvelés

De,ha megvan, akkor mindenki Boldog! :saluting_face:

6 kedvelés

ezeknél ez a gyújtás híd trafó egybe van öntve a gyertyapipával rávan téve a hengerfejre.Szará melegszík.Konstrukciós hiba,

4 kedvelés

42 év és megtaláltam… :no_good_man: :grin:

7 kedvelés

Nekem is kellett cserélni pár éve, a gyertyapipában lévő rugós érintkező és annak a töve volt szétrohadva / korrodálva. Esetemben nem a meleg tette tönkre de valóban sok Opeles szidja a trafóhidat. Ami érdekes hogy nálam 3-asból vagy 4-esből gyorsításnál dadogott be érezhetően. Hibakódot tudtatok kiolvasni? Jó támpont lehet kiindulásnak

4 kedvelés

Az enyém automata vha ez számít :thinking:
Kizárólag lassításnál csinálja, amikor már majdnem megállok vagy már állok.
Csütörtökön viszem szervizbe, de azt mondták csak akkor tudják kiolvasni a hibakódot, ha éppen fenn áll a hiba :roll_eyes::thinking:

4 kedvelés

Nem vittem magammal a laptopot.Persze elsőnek hiba kód olvasás lesz Éva el viszi szervízbe aztán majd dönt…Ennek a trafónak a különböző hibáit a mi opelünk mind produkálta elsőnek én is gyertya és gyertyapipát cseréltem de aztán jött a hid(ak) egyben…

5 kedvelés

Ha Opel szervíz, akkor csak a kiolvasás 10-15K ne lepődj meg…

4 kedvelés

Igen, azt sejtem :person_shrugging:

3 kedvelés

Hmm, milyen kocsid van? Mert még 20 éves autókon is van hibatároló ami megőrzi a hibakódot… nem igazán értem a szerviz válaszát… vagy nem live diagnosztikára gondoltak?

4 kedvelés

Automata corsa 2019es.
Nem tudom mire gondoltak. Egyszer még az elején mikor megvettem, mondtam, hogy valami a szervoval nem okés, mert parkolásnál eltűnt a szervó, alig lehetett tekerni a kormányt (ez még akkor volt amikor gyakoroltam és szerintük túl melegedett) de a lényeg, hogy akkor azt mondták nincs hibakod, mert azóta többször le volt állítva :roll_eyes::person_shrugging:

4 kedvelés