Mutasd meg, mid van 4.0

Most épp az azhadra vagyok rákattanva, szóval…azt bezzeg nem ajánlottad. :rofl:

Na jó, azért köszönöm a kostolót belőle, most épp nagybátyámat térłtem vele, meg a kiwivel, idézem: “Ez kurv@ jó, olyan mint a cigi!”. :sweat_smile:

Aztán jön majd anyám…

9 kedvelés

Már bocsánat de TE? Azhad ? :flushed::flushed:
Aki gyümölcs,cukorka süti fan ?
(Vagy voltál :grin::crazy_face:)

7 kedvelés

Ja brutál erős…itthon még kellett belelöttyinteni egy kis 100-as niket. :grin:

7 kedvelés

Hát igen színes egyéniség vagyok. :sweat_smile:

6 kedvelés

Mármint elvitelre nem ajánlottam?. Persze, hogy nem! Az az egyetlen igazi dohányos amit el is szívok :slightly_smiling_face:
És hajrá, sikeres térítést :rofl::+1::slightly_smiling_face:
Tudtam en mit kell beletenni :rofl:
Na jó, nem egészen. Ha János nem hívja fel rá a figyelmet, hogy a háttérben ott lapul a polcon, nem jutott volna eszembe :thinking::slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Nézd, jó, tényleg nem tudok belekötni. Kénytelen leszek venni én is egy kiwit, mert…azt nem tudom miért, de majd megszakértem valahogy. :sweat_smile:

7 kedvelés

Jánost át terelgettük a desszert felé, ispy meg indul a dohányos felé :slightly_smiling_face::rofl:

8 kedvelés

Tökmindegy, a végén mind mentolos zöld izét fogunk szívni. :rofl:

6 kedvelés

Nem kell azt különosebben szakérteni. Kell, ennyi :slightly_smiling_face::rofl:

4 kedvelés

Ja, nagybátyám próbálgatja: “Jó, ez tényleg jó, de olyan…b*zis!” :rofl: :rofl: :rofl:

5 kedvelés

Na ne már hogy neki nincs ?
Egy valamire való vapernek lennie kell otthon olyannak is :wink::wink::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

Opsz, erről jut eszembe!
Még nem voltam olyan bátor (igazából Csak lusta voltam elmosni miatta egy tankot) hogy megkostoljam mi az.
Zolika mi az a zöld mentolos liquid amit elküldtem neked egyszer?

4 kedvelés

Akkor elbújok ,mert nekem sem nem van olyanom. :wink: :grimacing: :saluting_face:

3 kedvelés

Öö izé tudnád azonosítani ? Valahogy vagy bármilyen támpont az jó lenne :joy:

2 kedvelés

Ja persze, mert sárga :rofl: de ha a töltőben használod mondjuk a kéket, rögtön nem lesz b@&$is

3 kedvelés

Valami rózsaszínnel együtt vettem, gondoltam veszek egy zöldet is :rofl: valami gyümölcsös mentolos, nem tudom :thinking:

3 kedvelés

Igen, ezt mondta ő is egyből, ott voltált te is? :thinking:

Egyébként azt néztem, hogy a piros is elég menőn néz ki ezzel a mazda vörös fényezéssel. :shushing_face:

3 kedvelés

De v2 mintha nem lenne olyan színben​:thinking:

1 kedvelés

Oni ? Mert azt tuti küldtél :smiley:

3 kedvelés

Azazazzaz! :+1:

4 kedvelés