Mutasd meg, mid van 4.0

Szinte mindenkit felismertem a mod tank kombójáról,de himli-humli löttyöket tudom nem szívsz :grin:

7 kedvelés

Megkóstolta a pink mant is, de még úgy sem vette le a lábáról hogy moka-ban volt :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Szegény Évának oda adtam egy Kumát amiben Hawthorne volt hamar le rakta ami meg nem volt megtekerve az meg nem is lett pedig azt szántam neki.

7 kedvelés

A kumara gondolsz? Nekem az valamiért nem szimpi. Tudom hasonló mint a Moka, de mégse :person_shrugging::hugs:

6 kedvelés

Pedig egy jó piros szörpivel fincsi lehet…

6 kedvelés

Az pedig ha van benne vatta akkor finom :joy:
Ha jól emlékszem a hawthorne nem bejövős neki :grin:

4 kedvelés

Szívesen adok szörpöt, kipróbálhatod :rofl:

4 kedvelés

Igen késöbb esett le,hogy már mondta…

4 kedvelés

Szerinted the Crown létezik még?

4 kedvelés

Majd @Ispy meg @Deepfreeze elszívja azt ami neked nem kell(brutál erőset szívsz)Nem úgy hanem na mind1… :grin:

8 kedvelés

én nem találtam …

1 kedvelés

Csak hatos, és nem is vittek el semmit amit ajánlottam :slightly_smiling_face::person_shrugging:

7 kedvelés

Olasz oldalakon előfordul még,de mostanában nem vettem,még egy darab van itthon :smiling_face:

5 kedvelés

Na akkor megyek nézelődni :thinking::slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Ki szoktatott rá az erősebb keverésre :thinking: :joy:

7 kedvelés

Magam szoktattam rá, illetve egy két általad küldött minta :rofl: először mikor kóstoltam őket, megutottek rendesen, de aztán jólesett mikor később kóstoltam

7 kedvelés

Próbáltam hármassal sokat,de kellett némelyiknek az erősebb keverés és az maradt hatosban.
Nem szívok kevesebbet csak jobban esik :smiling_face:

6 kedvelés

Pont így :slightly_smiling_face::+1:

3 kedvelés

Vapehouse The Crown Aroma

Szerintem annyi,megszünt a cég.

7 kedvelés

Én is erre jutottam sajnos :neutral_face:

6 kedvelés