Nincs itt szó trahányságról. Mindnyájan emberből vagyunk… dl-ben vagy rdl-ben, nem nagyon érződik különbség 2 watt-nál. Vagyis, 28 vagy 30 watt-nál. Nekem egy kazánom van dl-re. Az oxva arbiter 2. Nemrégiben egyszer megtekertem, dual-ban, ss316l 24ga sima szálhuzallal. Ami kb 0.16 - 0.18 ohm volt. Amit 210 C fokon szívtam, a wattot pedig tc-ben mindig blokkolni (fixálni) kell. Amit 60 watton állítottam be. Brutális, amilyen jó izeket kaptam…
Mondom egyszer kipróbálom Köszi a segitséget,bogy dl ben ez nem igen mutatkozik meg.
Szép jó reggelt János!!
Komoly akció van az
Ecigplanete-n, de az a fránya szállítási költség nagyon magas.
A 100% visszatérítésre gondolsz?
Neked is viszont…
Nem, 50% aroma+liqud+ akciós cuccok is vannak
Nagyon nagy itt a csend ma este…történt veletek valami ?
Tegnap reggel óta nem sokat aludtam, de arra gondoltam, mi lenne ha kicsit felpörgetnénk a ma estét valamivel…
Mondjuk egy kis Baffometto-val!!
Jaaa hát az alap náluk. Mióta megismertem az oldalt ez ilyen Az elején mindig izgultam, hogy basszus tuti következő hónapban már nem lesz akciós, de kiderült nekik ez állandó. További kedvezmény van ha bejelentkezel az oldalra vagy már vásároltál. Ezt nem tudom sajnos mert csak egy regisztrációm van ott
Alapból 15 eur a szállítás, aztán ahogy pakolod a kosárba a cuccokat, úgy kezd nőni a szállítás összege is
90 után már freeshipping
A nem rossz, ha többen rendelünk
Hááát a híreket olvasva lehet egyedül is berendelek ennyiért Hogy a macska rúgja meg…
Lehet az X faktorra “készülnek”.!?
Valójában nekem is az lett a vége… csak 36 óra nemalvás után a tv nézett engem