Mutasd meg, mid van 4.0

Nincs itt szó trahányságról. Mindnyájan emberből vagyunk… dl-ben vagy rdl-ben, nem nagyon érződik különbség 2 watt-nál. Vagyis, 28 vagy 30 watt-nál. Nekem egy kazánom van dl-re. Az oxva arbiter 2. Nemrégiben egyszer megtekertem, dual-ban, ss316l 24ga sima szálhuzallal. Ami kb 0.16 - 0.18 ohm volt. Amit 210 C fokon szívtam, a wattot pedig tc-ben mindig blokkolni (fixálni) kell. Amit 60 watton állítottam be. Brutális, amilyen jó izeket kaptam…

5 kedvelés

Mondom egyszer kipróbálom​:slightly_smiling_face: Köszi a segitséget,bogy dl ben ez nem igen mutatkozik meg.

5 kedvelés

Jó reggelt mindenkinek!

21 kedvelés

Szép jó reggelt János!!

7 kedvelés

Viszont, és mindenkinek :wink:

19 kedvelés

Komoly akció van az
Ecigplanete-n, de az a fránya szállítási költség nagyon magas.

6 kedvelés

A 100% visszatérítésre gondolsz?

5 kedvelés

Neked is viszont…:blush:

5 kedvelés

Nem, 50% aroma+liqud+ akciós cuccok is vannak

4 kedvelés

Nagyon nagy itt a csend ma este…történt veletek valami ?
Tegnap reggel óta nem sokat aludtam, de arra gondoltam, mi lenne ha kicsit felpörgetnénk a ma estét valamivel…

8 kedvelés

Mondjuk egy kis Baffometto-val!! :grin:

4 kedvelés

Jaaa hát az alap náluk. Mióta megismertem az oldalt ez ilyen​:sweat_smile: Az elején mindig izgultam, hogy basszus tuti következő hónapban már nem lesz akciós, de kiderült nekik ez állandó. További kedvezmény van ha bejelentkezel az oldalra vagy már vásároltál. Ezt nem tudom sajnos mert csak egy regisztrációm van ott​:blush:

5 kedvelés

Alapból 15 eur a szállítás, aztán ahogy pakolod a kosárba a cuccokat, úgy kezd nőni a szállítás összege is :grin:

6 kedvelés

90 után már freeshipping :grin:

6 kedvelés

A nem rossz, ha többen rendelünk

5 kedvelés

Hááát a híreket olvasva lehet egyedül is berendelek ennyiért​:rofl: Hogy a macska rúgja meg…

5 kedvelés

11 kedvelés

Lehet az X faktorra “készülnek”.!? :rofl:

6 kedvelés

Stílusosan, csempés :joy:dídzsé

9 kedvelés

Valójában nekem is az lett a vége… csak 36 óra nemalvás után a tv nézett engem :joy:

7 kedvelés