Az egyszer csak megjelenik a csibékkel és kész!! Akkor tudsz csak róla!!
Amúgy aranyosak jópfák. Én szerettem őket míg voltak
Ne tedd!!
A kutyáktól nem félek,de a tyúk,lúd na azok a legveszélyesebbek szerintem
Tollasoktól én is félek csak a szőrös…
Én is szerettem,. Márt nem annyira!!
Tisztára úgy néz ki mint egy MS-13 bandatag csak szárnyas kiadásban Én bottal se merném megközelíteni
Pörköltnek nem lenne jó?
Más nem használ ellene!! Ha felrúgod ,mit a rugó felpattan és még hevesebben támad!! A dög!!
Ha sók fiatal kakas van,az isteni finom!! Pörköltnek, levesnek!! Ez az egy szól mellettük!!
Felrúgni ? Oda se merek menni
A tyúkjaim is végkimerülésben haltak meg
(Enni kaptak,ha kint voltak a hátsó udvaron ! )
Mikor kiszokunk menni vadkacsára vadászni,akkor is mindig valakinél van golyos puska!! Mert ő az az ember aki nem szereti a tollasat ,csak a szőröset!!
Hmm. A csupaszra nem lehet menni golyóssal?
A csupaszra csak azzal lehet!
így igaz ahogy mondod
Kicsot sötét van itt a furgonban hazafelé. De ujra tekertem a kayfun lite plus-t, ni200as huzalból. 2.5 magon, 5 menet.
Ahigy, azt írtad is János a múltkor nekem is… a elektronika tudja a dolgát…
Nekem ez a beállítás igy nagyon is jó.
Jó pihenést Robi!
Nekem is csinálja, h megkèrdwzi h új tekerés vagy régi… ez azért van mert valahol nincs rendes érintkezés. Akar 510 csati, akar tekerés lábak…
Pihenés majd holnap délután otthon. , de azért köszönöm.
Egyszer ki fogom próbálni ezt a TC dolgot. Annyit olvastam róla, hogy kíváncsivá tett. Bár én, amilyen igénytelen és legalja szakbarbár vapernek tartom magam, nem tudom, mire számítsak. Van egy Wotofo RDTA-m, ami baromira finom tank, de használhatatlan munkában. Most Dwarvok vannak velem, de ízre laposak. Én mindig is úgy voltam vele, hogy 100 ml alaplé, 10 ml aroma. Az alaplében benne a nikotin. De a törpék sosem hozták az ízt. A Geekvape modom csak egész wattokkal dolgozik, a Pico viszont 0,10 wattokkal is. Nálam nemigen találtam különbséget a 28 vagy 30 W között. Én vagyok ennyire trehány, vagy mi a szösz?