Mutasd meg, mid van 4.0

Emlékszem írásodra cserélted a drip tipet, mert csavarszerű volt. Meghagytad a műanyag feneket vagy cserélted fémre?

Bizony jó

Nekem van 7-em de most is azt mondom,hogy az l nekem finomabb dohányosra!! Nekem legalább is!!

Cseréltem fémre, de egy üveg leejtés áldozata lett, a második pedig megpattant amikor cseréltem. Szóval most mindkettőn a műanyag van.

11 kedvelés

Azért írtam mert tudod én nem ,de sokat olvasok és sokan neteznek vele és istenítik vele azokat a kapadohányokat :rofl:

4 kedvelés

De ha nézed a V.S. lépésről-lépésre halad, fejlődik innovatívak, míg a K&C próbál szarból várat építeni. IV-ben volt egy hatalmas innováció ami remekül működött és teletűzdelték az egész projectet gyermeteg hibákkal. És nem, hogy pikk-pakk továbbléptek volna és varázsoljunk egy V-öt. Próbálkoznak. Mire? Talán ha az árához hozzácsapnák Santorinit talán-talán akkor vennék még egyet.

5 kedvelés

Kezd olyan érzésem lenni, mint a horgász orsóknál.
Mérnökök agyalnak azon, miképpen lehetne még egy plusz csapágyat beépíteni, ami nem megy a használhatóság rovására…

3 kedvelés

Azért van újítás néha de a mínőség rengeteget javult mondjuk 10éve rengeteg baj volt még az eredeti cucc se volt tökéletes most meg már a kínai se mind rossz.

7 kedvelés

Szép cucc :+1:

Szinte megkívántam…ja már van.

6 kedvelés

6 kedvelés

Jaja, most néztem v7+ is van már, azért ott is megy a bőrnyúzás. :rofl:

7 kedvelés

Addig még ott van a Mikulás , a karácsony , az újév … Szóval jól el lett dobva az a dátum .

3 kedvelés

Nekem is onnan van. Szeretem ízre, néha hülyét kapok hogy itt-ott megszorul aztán nem ott jön szét ahol én szeretném.
2xkilazult a középső nagy csavar, én meg nem tudtam miért olyan lötyögős a tank :rofl:
Sejtem hogy klónhibák, összességében nem bántam meg a vásárlást.
(Ja a középső csavarhoz nem küldtek kulcsot)

7 kedvelés

Ez így van rendjén én is csak euróval fizetek mindig…

4 kedvelés

hahaha…

4 kedvelés

A fenébe is most megint kaptam egy ösztönző dózist a Rubik irányába. Hogy miért élteti az emberiséget a felfedezési vágy…

7 kedvelés

Jó reggelt mindenkinek!

20 kedvelés

Jó reggelt!!

4 kedvelés

Most kissé elbizonytalanodtam, de hát erről beszélek…

6 kedvelés

Most már egyre jobban kiváncsivá tesztek. De, szeretem a kihívásokat. (és nem vagyok mazochista)

Az Ulton Innova is olyan nálam, hogy ott tekeredik szét ahol akar. :nerd_face:

8 kedvelés