Azért írtam mert tudod én nem ,de sokat olvasok és sokan neteznek vele és istenítik vele azokat a kapadohányokat
De ha nézed a V.S. lépésről-lépésre halad, fejlődik innovatívak, míg a K&C próbál szarból várat építeni. IV-ben volt egy hatalmas innováció ami remekül működött és teletűzdelték az egész projectet gyermeteg hibákkal. És nem, hogy pikk-pakk továbbléptek volna és varázsoljunk egy V-öt. Próbálkoznak. Mire? Talán ha az árához hozzácsapnák Santorinit talán-talán akkor vennék még egyet.
Kezd olyan érzésem lenni, mint a horgász orsóknál.
Mérnökök agyalnak azon, miképpen lehetne még egy plusz csapágyat beépíteni, ami nem megy a használhatóság rovására…
Azért van újítás néha de a mínőség rengeteget javult mondjuk 10éve rengeteg baj volt még az eredeti cucc se volt tökéletes most meg már a kínai se mind rossz.
Szép cucc
Szinte megkívántam…ja már van.
Jaja, most néztem v7+ is van már, azért ott is megy a bőrnyúzás.
Addig még ott van a Mikulás , a karácsony , az újév … Szóval jól el lett dobva az a dátum .
Nekem is onnan van. Szeretem ízre, néha hülyét kapok hogy itt-ott megszorul aztán nem ott jön szét ahol én szeretném.
2xkilazult a középső nagy csavar, én meg nem tudtam miért olyan lötyögős a tank
Sejtem hogy klónhibák, összességében nem bántam meg a vásárlást.
(Ja a középső csavarhoz nem küldtek kulcsot)
Ez így van rendjén én is csak euróval fizetek mindig…
hahaha…
A fenébe is most megint kaptam egy ösztönző dózist a Rubik irányába. Hogy miért élteti az emberiséget a felfedezési vágy…
Jó reggelt!!
Most kissé elbizonytalanodtam, de hát erről beszélek…
Most már egyre jobban kiváncsivá tesztek. De, szeretem a kihívásokat. (és nem vagyok mazochista)
Az Ulton Innova is olyan nálam, hogy ott tekeredik szét ahol akar.
Akkor azt már megszoktad!! Egy probléma letudva!!
Ízre jó választás
Nem igazán probléáma. Zavarni nem szokott. Van mindenre megoldás a dobozban, műhelyben.
Innova vagy a Tripod2?