Mutasd meg, mid van 4.0

Ez is benne van igen igazad van. De sajna D. IV.-esetében rengeteg gyártói hiba is van. Azért javaslom a klónt hátha azokban már javították a hibákat. :grin:

2 kedvelés

Ne kímélj…

1 kedvelés

Majd Zolika…

1 kedvelés

A pénz pedig nagy Úr. A kiváncsiság meg még nagyobb? :wink:

2 kedvelés

Azt megnézném a klónt​:joy:de már a last edition csak nem lehet nagy hiba

3 kedvelés

Most már nagyon kiváncsi vagyok.

Ha van pénz majomra,legyen banánra is :smiling_face:by Zolika :joy:

6 kedvelés

Általában a Danival is sok embernek gondja akad…hola hiba? Ez csak ílyen költői kérdés ne vegye magára senki vagy vegye nekem mind1. :grin:

4 kedvelés

Remélem tényleg az utolsó lesz. Ahogy nézem a gyártót még lehúzzák az utolsó bőrt az emberekről azt szájé. Innen nehéz lesz felállni szerintem.

Pl. By-ka ? Arra mit mondasz ?

2 kedvelés

Na jó, de szerintetek technikailag jobb lett az újabb fajta, orvosolta talán a jelzett folyadékáramlási gondokat. Remélhető még az előző széria felbukkanása.

Van nég ílyen gyártó pár aki ki ad tankokat innóváció nélkül

Arra vagyok kiváncsi Zolee-nál, hogy neki is tetszik-e az íz vissza adása!! Nem sokallom érte az 50000 ,ha jó egyáltalán!! De az idén már csak aromát rendelek!

1 kedvelés

V9 zseniális. Nem igazán találok fogást rajta. Az V10 az nem győzött meg.

3 kedvelés

Ha a rubikra gondolsz nekem első széria van 2db…valóban a vattázásra figyelni kell de,hogy léellátási gondja lenne az csak a felhasználó nem oda figyeléséből adódik…

5 kedvelés

Az L meg a legfinomabb szerintem!! Utána a 9-es!! Szerintem!

De már az is a tizedik ? Van még bőr a v9 és a v9 + után is ? Ezért nem értettem amit…
Ha van piac akkor vevő is van :man_shrugging:

5 kedvelés

Igen.

Nekem a második szériából van kettő, és ugyanezt mondhatom​:+1:

3 kedvelés

Dohányra v 6-7 :wink:állítólag

2 kedvelés