Mutasd meg, mid van 4.0

Mos így hirtelen elképzeltelek, belebújsz a fehér köppenybe szemüveg fel a nyakba a sztetoszkóp, majd egy rövid konzultáció Jánossal és receptírás…

4 kedvelés

Nem titok, csak gondolkodom ,mikor!! A Tripod, és a Dram.

4 kedvelés

Melyik tripod melyik dram?

4 kedvelés

Pont ezt akartam kérdezni :slightly_smiling_face::+1:

2 kedvelés

2-es, 4-es

2 kedvelés

És akkor még az AIOkat nem is tesztelte … időt kell adni neki, na :imp:

10 kedvelés

Épp fiatalnak már nem mondanám magamat,ha szabad azt írnom hogy tapasztaltam pár rta-t.
Szerencsére húztak magukkal engem is a jobbnál jobbak,és nem ragadtam le egy porlasztós kazánnál,mert érdekelt ez a világ :smiling_face:de egyetlen forintját sem bántam meg !

7 kedvelés

Ott is van sok finomság sőt ígazából ízre nagyon jók maga a konstrukció nekem nem tetszik.

5 kedvelés

Én csak simán nem akarok még egy másik hobbyt magamnak :smiling_face:elég már ezeket finanszíroznom :joy:

5 kedvelés

Nekem van 2 mod meg vagy 10 rba de…nyehhh

2 kedvelés

Dramról itt egy teszt @Vaperina_Kinga tól
Ha még nem láttad :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Köszönöm ,el olvasom!

4 kedvelés

én 2 kanócos helix-szel kezdtem anno :grin: ahhoz képest most szavuk sem lehet a kínálatra az átszokóknak

6 kedvelés

és az is jó volt …akarat megvolt bennünk

6 kedvelés

Már nehezen beszerezhetőek a dramok,viszont jók azok is.
De minden high end rta-t lehetetlen megvenni.
Azért nagyon sokat kell fennt lenni a tetőn vagy jópár családi házat be kell ablakozni nekem legalábbis .

10 kedvelés

Sok trágyát el kell hordani az biztos… :+1:

8 kedvelés

A 3fvape-ről ma rendeltem egy SXK Tripod 2 Style RTA-t. Kiváncsi vagyok. :face_with_peeking_eye: :saluting_face:

7 kedvelés

És csak az úgymond felesleges ? pénzt tesszük a hobbyba.

2 kedvelés

Na ne máááár te issss? :joy: suttyomba rendelós :grin:

4 kedvelés

A családtól soha nem vennék el egy forintot sem csak azt költöm el amit Magdi oda ad … :no_good_man:

8 kedvelés