Mutasd meg, mid van 4.0

Miért a Dvarw?

3 kedvelés

Ha már van belőle, ha próbálni szeretnél,akkor mást nézz.
Tudom pont én beszélek :joy:
Nekem is azért van annyi amennyi darabszámra mindenből,ami megmozgatta a fantáziámat.

6 kedvelés

Mert szeretem, és nekem az egyik legjobb ízű kazán!! Ebben tudom nem értünk egyet, de ezért vagyunk mások!! Nem utolsó sorban szép letisztult!! Nekem!! Na jó a driptip nem!!

8 kedvelés

Szépnek szép.Ízlésekről nem gyitok vitát,de ha már van egy akkor Zolikával értek egyet.

3 kedvelés

Nem tudom, eddig ezen voltam, de most valahogy megakadtam!! Már csak 2 van amit ki szeretnék próbálni, azt nem tudom,!!

2 kedvelés

Meghallgatunk.
Azt hiszem már mi is
próbáltunk párat

5 kedvelés

Ha csak 2-ő akkor Te megérkeztél.

6 kedvelés

A kedvedet nem vesszük el,de talán tanácsot tudunk adni csak mutass rá bármelyikre,vagy én,vagy János ellenjavalljuk :blush:

4 kedvelés

Tudom!! Azt is tudom neked vannak !! De majd akkor mondom, mutatom, ha meglesznek!!

3 kedvelés

Nem úgy érti, hogy már csak 2 van amit még kiszeretne próbálni? :wink: :saluting_face:
Ezek szerint amit szeretett volna, már be van gyűjtve.? :thinking: :face_with_peeking_eye:

4 kedvelés

Nem jobb előtte véleményeket meghallgatni? Vannak itt sokan akik jó pár tankot próbáltak már :thinking:
Persze, ha annyira tetszenek, én nem szólok bele :slightly_smiling_face::+1:

8 kedvelés

Jaja mindenkiazt csinál amit akar…én még olyan50-60db-ot szeretnék polcra tenni.

5 kedvelés

Ez a tipikus ne ítéld meg a könyvet a borító alapján szitu szvsz.
Mi van ha nemis lesz jó?! :saluting_face:

4 kedvelés

Ja tudom a véleményüket!! Legalább is Zolikáét!

2 kedvelés

Ha van hely akkor miért ne?! :wink:

4 kedvelés

Van bizony…

3 kedvelés

Most gondold el,azért nekem is megremegett a kezem 150-170 eurós kazánoknál az ujjam,de kettő is került a kosárba.
Mikor megjöttek már nem remegett.

5 kedvelés

Folyamatosan gyártódnak a polcok!? :wink: :sweat_smile:

4 kedvelés

Oké, ahogy János írta. Mindenki azt csinál amit akar :+1::hugs: azért h meglesz a két kiszemelt, kíváncsian várom a fotókat, hogy mik lettek azok :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Igy van! :grin: Ja @TheSoftParade1968 neked is igy van a vitrinbe egyszeű csinálni csak a taró lyukakat kell bele marni 50db 1polc.

6 kedvelés