Miért a Dvarw?
Ha már van belőle, ha próbálni szeretnél,akkor mást nézz.
Tudom pont én beszélek
Nekem is azért van annyi amennyi darabszámra mindenből,ami megmozgatta a fantáziámat.
Mert szeretem, és nekem az egyik legjobb ízű kazán!! Ebben tudom nem értünk egyet, de ezért vagyunk mások!! Nem utolsó sorban szép letisztult!! Nekem!! Na jó a driptip nem!!
Szépnek szép.Ízlésekről nem gyitok vitát,de ha már van egy akkor Zolikával értek egyet.
Nem tudom, eddig ezen voltam, de most valahogy megakadtam!! Már csak 2 van amit ki szeretnék próbálni, azt nem tudom,!!
Meghallgatunk.
Azt hiszem már mi is
próbáltunk párat
Ha csak 2-ő akkor Te megérkeztél.
A kedvedet nem vesszük el,de talán tanácsot tudunk adni csak mutass rá bármelyikre,vagy én,vagy János ellenjavalljuk
Tudom!! Azt is tudom neked vannak !! De majd akkor mondom, mutatom, ha meglesznek!!
Nem úgy érti, hogy már csak 2 van amit még kiszeretne próbálni?
Ezek szerint amit szeretett volna, már be van gyűjtve.?
Nem jobb előtte véleményeket meghallgatni? Vannak itt sokan akik jó pár tankot próbáltak már
Persze, ha annyira tetszenek, én nem szólok bele
Jaja mindenkiazt csinál amit akar…én még olyan50-60db-ot szeretnék polcra tenni.
Ez a tipikus ne ítéld meg a könyvet a borító alapján szitu szvsz.
Mi van ha nemis lesz jó?!
Ja tudom a véleményüket!! Legalább is Zolikáét!
Ha van hely akkor miért ne?!
Van bizony…
Most gondold el,azért nekem is megremegett a kezem 150-170 eurós kazánoknál az ujjam,de kettő is került a kosárba.
Mikor megjöttek már nem remegett.
Folyamatosan gyártódnak a polcok!?
Oké, ahogy János írta. Mindenki azt csinál amit akar azért h meglesz a két kiszemelt, kíváncsian várom a fotókat, hogy mik lettek azok
Igy van! Ja @TheSoftParade1968 neked is igy van a vitrinbe egyszeű csinálni csak a taró lyukakat kell bele marni 50db 1polc.