Mutasd meg, mid van 4.0

Lehetségesnek tartom, hogy azokban az időkben nem minden cigit szállítottak minden megyébe!! Most néztem én is a cigi múzeumban Tulipán nevű cigi. Sosem hallottam róla!

4 kedvelés

Nem is értem miről beszélsz… enyhe fejfájás … hányinger ilyenek​:rofl::rofl: teljesen rendben van

Olcsó hús híg lé:joy:

5 kedvelés

Filtol Fecske Terv ez mezítlábas volt.

5 kedvelés

Visszaadta a mezei sárkány vagy Dinó volt?

4 kedvelés

Filtol, Fecske oké azt szívtam, de a Terv-ről szintén nem hallottam.

5 kedvelés

Olyan,hogy cigi íz az nincs az biztos…valami kreálmányok vannak aromában nekem azok tetszenek amiben csonthéjas van dió,pisztácia,mogyi…Egyre jobban tetszenek az édes aromák is de valahogy a gyümölcs nem adja…

8 kedvelés

Ez így a finom!! Én most kezdek hajlani a kivonatos felé!

4 kedvelés

Ma többnyire Azhad’s Old Times-t szívogattam, és a hasonlatossága lenyűgöző (ahhoz képest, amit egyáltalán lehet tenni). :slightly_smiling_face: Pedig én de sokat kergettem a cigihez hasonlatos ízt…

5 kedvelés

Már 3ml-nél többet nem tudok abból sem elszívni kell vagy 3-4 íz egy napra…

5 kedvelés

És így lettél véper? …:grin:

3 kedvelés

Igen én is igy vagyok! Egy nap több íz!

5 kedvelés

Nálam van 5 fele la tabaccheria kívonatos íz. 5 kazán 5 féle íz…meg egy dl kazán a mókázás miatt. Abban bombo vulcania íz van.

4 kedvelés

Az király!

2 kedvelés

Az már nagyon régen volt.Még az elektromos cigarettáról hírből sem hallottam.
Viszont arra nagyon büszke vagyok,hogy amikor ott dolgoztam, fél évig nem cigarettáztam!Pedig csak le kellett volna egy dobozt emelnem a polcról,és már rá is gyújthattam volna. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

keményvagy…Én amikor buszoztam vittem többször 50fő Nőt ott elbuktam(egyedül álló voltam) :grin:

8 kedvelés

Pont így vagyok vele én is.
Még az elején erőltettem a gyümi vonalat, mert aszitem az lesz a jó, de nem.

6 kedvelés

Közben a dohány kivonat mellett lassan fő az én pulykamellfilés pörkölt-em is…

6 kedvelés

8 kedvelés

Odavoltam a sárgadinnyéért és a citromért pár hónapig…szerintem már kimagzottak a polcon :roll_eyes:

7 kedvelés

Lehet nincs is hozzá való RTA-ánk ja de a Dvarw az meg… :smiley: :no_good_man:

6 kedvelés