Lehetségesnek tartom, hogy azokban az időkben nem minden cigit szállítottak minden megyébe!! Most néztem én is a cigi múzeumban Tulipán nevű cigi. Sosem hallottam róla!
Nem is értem miről beszélsz… enyhe fejfájás … hányinger ilyenek teljesen rendben van
Olcsó hús híg lé
Filtol Fecske Terv ez mezítlábas volt.
Visszaadta a mezei sárkány vagy Dinó volt?
Filtol, Fecske oké azt szívtam, de a Terv-ről szintén nem hallottam.
Olyan,hogy cigi íz az nincs az biztos…valami kreálmányok vannak aromában nekem azok tetszenek amiben csonthéjas van dió,pisztácia,mogyi…Egyre jobban tetszenek az édes aromák is de valahogy a gyümölcs nem adja…
Ez így a finom!! Én most kezdek hajlani a kivonatos felé!
Ma többnyire Azhad’s Old Times-t szívogattam, és a hasonlatossága lenyűgöző (ahhoz képest, amit egyáltalán lehet tenni). Pedig én de sokat kergettem a cigihez hasonlatos ízt…
Már 3ml-nél többet nem tudok abból sem elszívni kell vagy 3-4 íz egy napra…
És így lettél véper? …
Igen én is igy vagyok! Egy nap több íz!
Nálam van 5 fele la tabaccheria kívonatos íz. 5 kazán 5 féle íz…meg egy dl kazán a mókázás miatt. Abban bombo vulcania íz van.
Az király!
Az már nagyon régen volt.Még az elektromos cigarettáról hírből sem hallottam.
Viszont arra nagyon büszke vagyok,hogy amikor ott dolgoztam, fél évig nem cigarettáztam!Pedig csak le kellett volna egy dobozt emelnem a polcról,és már rá is gyújthattam volna.
keményvagy…Én amikor buszoztam vittem többször 50fő Nőt ott elbuktam(egyedül álló voltam)
Pont így vagyok vele én is.
Még az elején erőltettem a gyümi vonalat, mert aszitem az lesz a jó, de nem.
Odavoltam a sárgadinnyéért és a citromért pár hónapig…szerintem már kimagzottak a polcon
Lehet nincs is hozzá való RTA-ánk ja de a Dvarw az meg…