Mutasd meg, mid van 4.0

Mennyi filter lesz a keverési arány?

2 kedvelés

Jó látni :joy: :joy:,hogy az étvágyaddal nincs semmi baj!!

6 kedvelés

Azzal sose volt… :grin:

5 kedvelés

Napi 1-1,5-2 doboz Barna pécsi Sopianae.(szigorúan puha dobozos) :wink: :saluting_face:

6 kedvelés

Azok a felállított rangsorok más márkáknál 1.Egri dohánygyár 2.Pécsi 3. Sátoraljaújhely.

3 kedvelés

Termèszetesen pècsi barna szofi,utánna piros multi.Amikor meg már kezdett telítődni a tűdőm light marlboro.
Mielőtt pedig átszoktam a gőzölèsre narancssárga pall mall.Illetve ilyen-olyan ukrán csempèsz cigik,a nevükre már nem emlèkszem.

8 kedvelés

Priluki​:wink:

5 kedvelés

Lehetsèges,hogy az volt. :slightly_smiling_face:
Annyira nem volt jó,hogy megjegyezzem a nevèt,inkább az kedvezőbb ára miatt szívtam.

4 kedvelés

Egyszer szívtam ukrán arany marbit, hát az borzasztó volt!!

6 kedvelés

Egyèbkènt szerintem János azèrt is tette fel ezt a kèrdést,mert köztudott,hogy Ő nem igazán kedveli a gyümölcsös,ès ilyen-olyan ízeket.Neki a dohányos vonal vált be.
Mióta vèpelek èn sosem kerestem a cigarettához hasonló ízt.Amikor átszoktam a gőzölèsre,jobbára csak gyümölcsös ízeket szívtam,ezèrt sem áll tőlem távol az az ízvilág.
Az más kèrdès,hogy idővel változik az ember ízlèse,ès mostmár ott tartok,hogy elsősorban a dohányos aromákból kèszült liquideket kedvelem.

11 kedvelés

Amikor kezdtem a gőzölést kipróbáltam a szőlőst és a barackkost ,nem sokat bírtam ,talán 20-20 slukk és tudtam ez nem az én világom!!

5 kedvelés

Jaja, barna szofi, piros multi, kék helikon, legvégén slim fehér pall mall. :sweat_smile:

7 kedvelés

Kék helikonra nem is emlékszem, vagy talán nem is láttam!!

4 kedvelés

Pedig volt, aztán eltünt, akkor jött a kék ld helyette nálam, majd lassan váltottam fehérre.

6 kedvelés

Nagyon nem mindegy,hogy ki az aroma gyártó.
Pèldául a solub vagy aromamester fèlèk igencsak felejtősek.
De az A&l vagy az Atmos lab gyümölcsösei,illetve mèg a règebbi inawera aromák is egèszen jók.

6 kedvelés

Gondolom, hogy volt ha mondod ,csak talán felénk nem volt nagy sláger!! Nekem a kék Rege maradt meg .

5 kedvelés

Addig nem jutottam el!! A szőlős nem tudom mi volt., de a barackos az Al Carló . Hát azt a rohadt barackos cefrét örökké érezni fogom!! :face_vomiting:

5 kedvelés

No arról meg èn nem halottam mèg. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

7 kedvelés

Kicsit szégyenlem,nem ismerős,pedig dohányboltban is dolgoztam.

4 kedvelés