Mennyi filter lesz a keverési arány?
Jó látni ,hogy az étvágyaddal nincs semmi baj!!
Azzal sose volt…
Napi 1-1,5-2 doboz Barna pécsi Sopianae.(szigorúan puha dobozos)
Azok a felállított rangsorok más márkáknál 1.Egri dohánygyár 2.Pécsi 3. Sátoraljaújhely.
Termèszetesen pècsi barna szofi,utánna piros multi.Amikor meg már kezdett telítődni a tűdőm light marlboro.
Mielőtt pedig átszoktam a gőzölèsre narancssárga pall mall.Illetve ilyen-olyan ukrán csempèsz cigik,a nevükre már nem emlèkszem.
Priluki
Lehetsèges,hogy az volt.
Annyira nem volt jó,hogy megjegyezzem a nevèt,inkább az kedvezőbb ára miatt szívtam.
Egyszer szívtam ukrán arany marbit, hát az borzasztó volt!!
Egyèbkènt szerintem János azèrt is tette fel ezt a kèrdést,mert köztudott,hogy Ő nem igazán kedveli a gyümölcsös,ès ilyen-olyan ízeket.Neki a dohányos vonal vált be.
Mióta vèpelek èn sosem kerestem a cigarettához hasonló ízt.Amikor átszoktam a gőzölèsre,jobbára csak gyümölcsös ízeket szívtam,ezèrt sem áll tőlem távol az az ízvilág.
Az más kèrdès,hogy idővel változik az ember ízlèse,ès mostmár ott tartok,hogy elsősorban a dohányos aromákból kèszült liquideket kedvelem.
Amikor kezdtem a gőzölést kipróbáltam a szőlőst és a barackkost ,nem sokat bírtam ,talán 20-20 slukk és tudtam ez nem az én világom!!
Jaja, barna szofi, piros multi, kék helikon, legvégén slim fehér pall mall.
Kék helikonra nem is emlékszem, vagy talán nem is láttam!!
Pedig volt, aztán eltünt, akkor jött a kék ld helyette nálam, majd lassan váltottam fehérre.
Nagyon nem mindegy,hogy ki az aroma gyártó.
Pèldául a solub vagy aromamester fèlèk igencsak felejtősek.
De az A&l vagy az Atmos lab gyümölcsösei,illetve mèg a règebbi inawera aromák is egèszen jók.
Gondolom, hogy volt ha mondod ,csak talán felénk nem volt nagy sláger!! Nekem a kék Rege maradt meg .
Addig nem jutottam el!! A szőlős nem tudom mi volt., de a barackos az Al Carló . Hát azt a rohadt barackos cefrét örökké érezni fogom!!
No arról meg èn nem halottam mèg.
Kicsit szégyenlem,nem ismerős,pedig dohányboltban is dolgoztam.