Mutasd meg, mid van 4.0

Rá kell érezni a vatta hosszúságra ennyi Zolika bele tette az időt és most élvezi.Aki nem akar sok időt ráforditani annak ott a Dvarw például.

5 kedvelés

Látom te nem igazán vagy oda azért a gyöngyszemért!! :grin: Nekem sem esik nehezemre, söt szeretem is ha nem egyszerre jön össze minden egy építésnél!! Úgy tanul az ember!! De nálam van egy határ!! Most másfél nap volt!!

3 kedvelés

"Félrekevertél? " :joy:
Próbáltam vg többlettel más rtat is de behorpadt a homlokom tőle.(vagy szarul vattáztam.)( de mindet ? :thinking:)
Marad az 50-50 :smiling_face:

3 kedvelés

Nincs bajom a Dvarwal de színte az összes rta-ám ízesebb.

3 kedvelés

Örök darab. A legegyszerűbb kazánka. Mindig alakítanak rajta egy picinykét de a lényeg ugyan az marad. Valamit talán jól csinálnak. Több 10 ezer ember talán nem tévedhet.

6 kedvelés

Ezzel egyet értek, de én találtam kb.60 db jobbat.

4 kedvelés

Halkan jegyzem meg,hogy 4 nap alatt 4x tekertem ujra a dvarwot. Igen sikerült megfolyatnom is. Először a gyerek matatott bele a vape cuccokba és nem lockoltam a wattot a többi meg user error volt.:joy:

6 kedvelés

Mindent jól csinál, de nem nagymotor, csak e-bike :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Ezért szép ez a szakma :grin:mindenki kíváncsi,dry hitel,ízetlen :joy::joy::joy:
Mindenki saját szájízéhez találja meg a kazánokat :smiling_face:

8 kedvelés

Igen. De a törpe felső teljesítményhatára tényleg limitált (mont ahogy a KF prime is az). 15 Watt ideális esetben, sacc.

2 kedvelés

13watt fölé soha nem hajtok semmit

2 kedvelés

Igaz 18 watt,a boost 23 de olyan kekszes dohány hogy innye :smiling_face:
Már aki szereti :grin:

10 kedvelés

Így van. Ez a jó benne. Meg Te szeretsz is molyolni vele. Én is szeretem. De nekem se idegzetem hozzá se időm. Így ami több időt igényel mint amit én rá szeretnék fordítani azt takába rakom.

4 kedvelés

voopoo drag m100s, és a szelencés kisasszony, igaz a tank nem ajándék, azt még én vettem 9 fontért akcióba. De kaptam mellé még egy kis pisztáciát :heart_eyes:

9 kedvelés

Tudom, hogy egy megosztó mérőszámot írtam. Kiegészítem annyiban, hogy nálam, dohánnyal, és MTL, és megfelelő th elvárás mellett. Felemelhettem 22-re, de akkor hamarabb koxolt le, mint a nagyobb deckek. A fentebb írt 2 tankot önállóan, fő napi tanknal emiatt sosem viszem. Így maradt feladatnak a dessszert, alkalmi.

4 kedvelés

Jól néznek ki!! A pisztáciára Ezek itt engem is rá szoktattak… :grin:

7 kedvelés

Felkészül: citrom, fahéj :rofl:

3 kedvelés

engem is :see_no_evil: :rofl:

6 kedvelés

Sokan így csinálják ahogy te…nincs ezzel gond.

3 kedvelés

Azt lassan majszolgasd mert drága :grin:
Jól áll a kis kezedben,aranyeber ha ilyet vesz :blush:

5 kedvelés