Rá kell érezni a vatta hosszúságra ennyi Zolika bele tette az időt és most élvezi.Aki nem akar sok időt ráforditani annak ott a Dvarw például.
Látom te nem igazán vagy oda azért a gyöngyszemért!! Nekem sem esik nehezemre, söt szeretem is ha nem egyszerre jön össze minden egy építésnél!! Úgy tanul az ember!! De nálam van egy határ!! Most másfél nap volt!!
"Félrekevertél? "
Próbáltam vg többlettel más rtat is de behorpadt a homlokom tőle.(vagy szarul vattáztam.)( de mindet ? )
Marad az 50-50
Nincs bajom a Dvarwal de színte az összes rta-ám ízesebb.
Örök darab. A legegyszerűbb kazánka. Mindig alakítanak rajta egy picinykét de a lényeg ugyan az marad. Valamit talán jól csinálnak. Több 10 ezer ember talán nem tévedhet.
Ezzel egyet értek, de én találtam kb.60 db jobbat.
Halkan jegyzem meg,hogy 4 nap alatt 4x tekertem ujra a dvarwot. Igen sikerült megfolyatnom is. Először a gyerek matatott bele a vape cuccokba és nem lockoltam a wattot a többi meg user error volt.
Mindent jól csinál, de nem nagymotor, csak e-bike
Ezért szép ez a szakma mindenki kíváncsi,dry hitel,ízetlen
Mindenki saját szájízéhez találja meg a kazánokat
Igen. De a törpe felső teljesítményhatára tényleg limitált (mont ahogy a KF prime is az). 15 Watt ideális esetben, sacc.
13watt fölé soha nem hajtok semmit
Így van. Ez a jó benne. Meg Te szeretsz is molyolni vele. Én is szeretem. De nekem se idegzetem hozzá se időm. Így ami több időt igényel mint amit én rá szeretnék fordítani azt takába rakom.
voopoo drag m100s, és a szelencés kisasszony, igaz a tank nem ajándék, azt még én vettem 9 fontért akcióba. De kaptam mellé még egy kis pisztáciát
Tudom, hogy egy megosztó mérőszámot írtam. Kiegészítem annyiban, hogy nálam, dohánnyal, és MTL, és megfelelő th elvárás mellett. Felemelhettem 22-re, de akkor hamarabb koxolt le, mint a nagyobb deckek. A fentebb írt 2 tankot önállóan, fő napi tanknal emiatt sosem viszem. Így maradt feladatnak a dessszert, alkalmi.
Jól néznek ki!! A pisztáciára Ezek itt engem is rá szoktattak…
Felkészül: citrom, fahéj
engem is
Sokan így csinálják ahogy te…nincs ezzel gond.
Azt lassan majszolgasd mert drága
Jól áll a kis kezedben,aranyeber ha ilyet vesz