Igen! Már mindegy!
szerintem max akkor kezd el a kukában bányászni ha nálad sincs ott 2db tömítőgyűrű…mert akkor megnő az esélye a user error-nak
Te mit tapasztaltál ezekkel a klónokkal?
Szép, rendes ember. És mi a nevűk?
Nagyon szép pohár
Most úgy vissza gondolva erre a kazánre a kapcsolatunk sem jó kezdődött. Jött az email, hogy síkeres csomagátvétel. Hazaértem irány a dohánybolt ( oda rendeltem) mondják, hogy ők nem vettek át csomagot!! Hát mit tegyek hazamentem. Egy óra múlva telefonál a csaj, hogy itt a csomagod a szomszédba tették be. Vagyis dobták mert ők sem voltak otthon, így 6 m repült mert a ház ajtójába találták meg!!
Csoda hogy folyt, mikor agyrázkódást kapott
Klónoknál előfordulhat sok híba.
Nyilván!! De gondolom aki velem együtt klont vesz az tudja is ezt a reszkért!! Lehet, hogy ezután lassítom a kíváncsiságomat , inkább lassabban de eredetit veszek!
Ahoz,hogy erre a következtettésre jussak mint most te (bár nem volt semmi segítségem) több év és több 100ezer ft-kellett.
Ezeknek nem folynak. Dryhit
Mióta kevesebb vattát teszek bele nincs se dry hit se folyás
Deck szélétől kevesebbet vágj és működik
Nem folyt egyik sem.
Neked…én nem tudom mit kéne javasolni itt ami nem folyik nem dryhitel…ááá megvan vegyetek Dvarwot.
Igen az hülyebiztos az tuti. Sajna a Skyline is ugyan az a túlárazott alkotás mint a D.R.A.M. 4. Nálam nem fér bele, hogy a “drágaság” túlságosan igényli a molyolást!
Én meg imádom ha nem adja magát könnyen ezért szeretem a rubikot is.
Na a mai nap és ez a mondat után, le is mondtam róla!!
Én egyelőre jegelem, a mokát és az aert is, mert most még van egy rakat 70-30-as levesem, majd keverek 50-50-et legközelebb.
az nem pohár, az ott kérem mécses