Mutasd meg, mid van 4.0

Igen! Már mindegy! :grin: :rofl:

1 kedvelés

szerintem max akkor kezd el a kukában bányászni ha nálad sincs ott 2db tömítőgyűrű…mert akkor megnő az esélye a user error-nak

5 kedvelés

Te mit tapasztaltál ezekkel a klónokkal?

1 kedvelés

Kaptam az én uramtól :slight_smile:

16 kedvelés

Szép, rendes ember. És mi a nevűk?

3 kedvelés

Nagyon szép pohár :hugs::wink:

8 kedvelés

Most úgy vissza gondolva erre a kazánre a kapcsolatunk sem jó kezdődött. Jött az email, hogy síkeres csomagátvétel. Hazaértem irány a dohánybolt ( oda rendeltem) mondják, hogy ők nem vettek át csomagot!! Hát mit tegyek hazamentem. Egy óra múlva telefonál a csaj, hogy itt a csomagod a szomszédba tették be. Vagyis dobták mert ők sem voltak otthon, így 6 m repült mert a ház ajtójába találták meg!!

4 kedvelés

Csoda hogy folyt, mikor agyrázkódást kapott :scream::grin:

5 kedvelés

Klónoknál előfordulhat sok híba.

2 kedvelés

Nyilván!! De gondolom aki velem együtt klont vesz az tudja is ezt a reszkért!! Lehet, hogy ezután lassítom a kíváncsiságomat , inkább lassabban de eredetit veszek!

4 kedvelés

Ahoz,hogy erre a következtettésre jussak mint most te (bár nem volt semmi segítségem) több év és több 100ezer ft-kellett.

7 kedvelés

Ezeknek nem folynak. Dryhit :rofl:

7 kedvelés

Mióta kevesebb vattát teszek bele nincs se dry hit se folyás :smiling_face:
Deck szélétől kevesebbet vágj és működik :smiling_face:

4 kedvelés

Nem folyt egyik sem.

4 kedvelés

Neked…én nem tudom mit kéne javasolni itt ami nem folyik nem dryhitel…ááá megvan vegyetek Dvarwot. :grin:

6 kedvelés

Igen az hülyebiztos az tuti. Sajna a Skyline is ugyan az a túlárazott alkotás mint a D.R.A.M. 4. Nálam nem fér bele, hogy a “drágaság” túlságosan igényli a molyolást! :grin:

3 kedvelés

Én meg imádom ha nem adja magát könnyen ezért szeretem a rubikot is. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Na a mai nap és ez a mondat után, le is mondtam róla!! :face_with_raised_eyebrow:

2 kedvelés

Én egyelőre jegelem, a mokát és az aert is, mert most még van egy rakat 70-30-as levesem, majd keverek 50-50-et legközelebb.

3 kedvelés

az nem pohár, az ott kérem mécses :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés