Mutasd meg, mid van 4.0

Igen ennyi… :grin:

3 kedvelés

@ariendi kollégánk tudna még érdemben nyilatkozni a klón Skyline-ról.Hozzákerült Várdai Úrtól az RTA. :saluting_face:

4 kedvelés

Én vele is konzultáltam mielőtt kuka lett volna!! Az övével sincs gond!!

3 kedvelés

Simán elképzelhető hogy gyári hiba.
Pár hónapja jártam így a Kayfun X klónommal (klónok háborúja tört ki nálam :slight_smile: ), az aerocon fantázianevű alsó levegőző pin csak simán lötyögött a járatban, csavarmenet semmit nem fogott rajta, így amikor rátettem a modra, az tövig benyomta és lezárta a levegőzést. De a kínai totál normális volt (DSX Vape) és rögtön küldte a csere deck-et ami szintén 12 nap alatt megérkezett (mint az rta), azóta öröm és bódogtá.
Szerintem kár hogy azonnal “ívesen” :smiley: kezelted, lehet egy próba emailt megért volna, mit reagál a kínai shop. Csak ehhez pontosan be kellene határolni honnan jön a liquid.

5 kedvelés

Ez egyre érdekesebb Barátom…Kukáz már egy kicsit…

9 kedvelés

Na azt biztos nem!! Jó háromnegyedig van!! Ha te kéred sem!! :smiley:

1 kedvelés

Az sem folyt. De kiesett a levegöző betét belőle és szar volt a léellátás benne, konkrétan agyfaszt kaptam tőle, ezért ajándékoztam el.

7 kedvelés

Na meg ugye tudjuk régóta, hogy milyen a “kínai minőségellenőrzés” :rofl:

4 kedvelés

Pedig vaperek körében a kukázás,mosogató szifon szétszedés alap művelet.

10 kedvelés

Papír, fém, háztartási vegyes, üveg, vape … :joy:

6 kedvelés

Igen mondta a levegőzőt, Ezért ajánlottam fel neki ezeket, ami ebben volt!! De még nem válaszolt!!

2 kedvelés

Nyugodj le, vegyél elő egy jól bevált RTA-t (Chairot), pöfögj vele és közbe kukázás! Ha megvan elmélkedünk róla, vannak itt tapasztaltak, segítenek. Tedd el és pihentesd egy ideig.

6 kedvelés

Egyébként meg utálom ezt a fajta deck megoldást, össze tud rohadni, aztán szétbarnolja a kezed mire szétszeded, nem a kedvencem…

5 kedvelés

Sose dobtam ki klónt…:roll_eyes:

(Rajta van az 50 ft-is matrica :pleading_face:)

5 kedvelés

Ja ha küldöd, küldöd az egészet és megnézem szívesen, ha nem megy küldjük a profnak Janinak és Ő is ránéz.

3 kedvelés

Nekem első látásra sem jött be a szívemnek!! Ezért nem bánom!! Nagyobb hüjeségre is dobtam már el 10000 ft!!!

2 kedvelés

Küldj akkor nekem is egy 10est…igérem több értelme lesz mert 5öt visszaküldök :imp: :grin:

4 kedvelés

NEM VESZEM KI A KUKÁBÓL!!! MEG UTÁLTAM GYÜLÖLÖM!!! :face_vomiting: :face_vomiting:Ha neked kell a levegőző betétek szívesen elküldöm!!!

1 kedvelés

Foxold el egyben a kukát :joy: amúgy nem gatyáztál sokat…így felhúzott?

9 kedvelés

sad dumb and dumber GIF

9 kedvelés