Hát eZ folyt!! Nem kicsit!! Többször úra vattáztam ,videot néztem róla, bármit csináltam folyt!!
a vattával lehet szabályozni az az o gyűrű szerintem nem sok jelentőséggel bír
kár,hogy ki dobtad kiváncsi lettem volna…
Hát ez van!! Én őszintén megmondom nem!! Valahogy nem jött be nekem!! Biztos jó tank, csak nem tudom, nekem nem jött át!!
Nincs ezzel baj kinek mi tetszik…Mondjuk ezek szerint egy klón marha messze van egy eredetitől ennél az rta-nál.
Ha szabad kérdeznem, pontosan hol folyt? Összetétel, alsó levegőjárat stb?
Nem tudom a többit, de ez az volt. Pedig direkt az Yftk-t vettem.
Igen ott biztosan!!
Az összerakásnál nem láttam!!
Kivettem azt az ogyűrűt ez így se folyik…nem tudom ott mi volt…kár érte.
Ez van!! Már mindegy!! Hirtelen felindulás!! Kb 10- szer vattáztam újra!! Tudom messze nem vagyok profi, de 3 féle vattával azért egyszer csak sikerülni kellett volna!!
Csak azért kérdezem mert nekem épp tegnap érkezett meg u.ez az YFTK Skyline R klónom, és nekem is pont az a tömítőgyűrű hiánya tűnt fel legelőször. Bár én látok (nagyítóval) egy nagyon enyhe bemarást (a fémben), ha nagyon kellene, gondoltam majd nézek valami nagyon vékony tömítőgyűrűt oda. De anélkül beüzemeltem és eddig nincs folyás. Gyorsan le is kopogtam… És lehet korai egy nap használat után nyilatkozni. Akinek van ilyen klónja, megosztaná a tapasztalatát, légyszi?
@Ispy -nek van volt…
Örülök,hogy a tied jó!!
@Janchee ? valami gebasz van HELP SOS !
Köszi!!
Akkor ez már biztató, lehet csak extra biztonság, kicsi kínai meg úgy gondolta spórol ezen (5 centet…)
Amit @Ispy megvett tőlem klón Skyline, nálam egyszer sem folyt. Pedig használtam sokszor.
Van ez így. Nálam, ahol régen laktam, elég sok minden landolt az udvar végében. Majd fűnyírás közben rátaláltam újra. Jó néha bosszút állni.
Két választás van!! Vagy az enyém hibás volt, vagy én vagyok teljes béna!!