Mutasd meg, mid van 4.0

Jajj, nem így ébredtem én, csak szóba került és most nyomás alá helyeztetek :sweat_smile:

6 kedvelés

Az, hogy nem bánod meg az biztos!! Nekem nem régóta van meg, de csak jót tudok róla mondani!!

5 kedvelés

Ha van rá esélyed, hogy teszteld mindkettőt akkor miért nem teszed? Ugyanis valószínű (sőt biztos), hogy mindenkinek igaza van! :blush: A te igazságodat meg csak te tudod majd kialakítani…mármint egy olyan szubjektív dologban mint az íz.

7 kedvelés

Pszt. Titokban mindketőt akarom. De csak csendben, tudod milyenek ezek. Rábeszélik az embert minden selejtre :sweat_smile:

10 kedvelés

Ma, ha gondolod megkapod próbára a 22est, aztán kitalálod, hogy utána is érdekel e. Elmosva nem lesz, bocsi​:slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Már most le vagyok nyűgözve a kedvességedtől :smiley:
Hát persze, hogy igen.

5 kedvelés

Ez milyen mod? Hol lehet kapni? És chariotot hol lehet kapni?

5 kedvelés

BPmods Tomahawk, Mycigerette.it-en azt hiszem még van!! A Chariottot nem tudom!! Kérdezd meg @Janos_Groszeibl talán ő tus segíteni!!

6 kedvelés

20 kedvelés

Szép cucc gratulálok!

2 kedvelés
6 kedvelés

Köszönöm!!

6 kedvelés

Megkérdezhetem ez a modot hol lehet vásárolni??

5 kedvelés

Árban nekem ez most sok.

6 kedvelés

Szabadíts meg uram a gonosztól… ez az Alberich 2 … ez annyi ízt nem ad hogy semennyit… a sótlan kaja finomabb nála :laughing::laughing:

3 féle coil… 2 féle pamut… leves? Az is vagy 3…

Aszem hogy ez a kuka hű társa lesz ma :joy:

6 kedvelés

A kinézete viszont nem rossz, legalábbis a véleményem szerint.

2 kedvelés

Kinézetre jó de nem azért tartom :rofl: ha nem teljesít mit sem ér… olyan mint a Magyar foci… kinézetre jó a csapat… de teljesítményben nem hozza amit elvársz…

Polcdísznek elmegy de másra haszontalan kb…

5 kedvelés

https://vapery.it/?s=Pipeline+Box+

https://vbar.it/en/search?controller=search&s=Pipeline+Box+

5 kedvelés

Csuzliba is megfelelő lehet :grin:

5 kedvelés

Na igen , és még hatékony is. :sweat_smile:

4 kedvelés