Mutasd meg, mid van 4.0

Köszönöm, hogy növelted a bizonytalanságom, így továbbra is vágyakozom még egy kicsit :rofl:

6 kedvelés

5 perce arra várok, hogy azt mondd, vegyem meg mindkettőt :sweat_smile:

9 kedvelés

Kv-ét főztem…Azt hittem jó példa vagyok előtted nekem van mind kettö.Ha gondolod kipróbálhatod.

7 kedvelés

KV-n túl vagyok és a végén egyszer szavadon foglak :sweat_smile:
Igazság szerint az van, hogy utánaolvasgatva, meg ezek szerint szerinted is 22, viszont annak idején a Chariot valamiért rabul ejtett és nem enged. Olyan bakancslistás lett.

6 kedvelés

Nagyon jó kazán az!! :smiley:

5 kedvelés

Ismerem az érzést látnád mi van itt.:grin:

7 kedvelés

Jó mind kettő ezért is van.Ízre 22…de szép a Sarlot is nem rossz az sem.

6 kedvelés

Én most az 22-sel vagyok így!! Csak most is toltan egy kicsit, mert más jött, jönnek, helyette!! Még 2-3 hét időt adtam megamnak!!

3 kedvelés

Szerintem a Chariot jobb, szerelhetőségben mindenképp, és nem kell mod hozzá hogy szétszedd. Ízben meg Bishop szint, sőt, túl is lő rajta bizonyos liquidekkel, szóval ha nekem kéne döntenem én ezek után Chariot-ot vennék. A 22-őt amúgy nem nehéz elrontani, Chariot-ot meg szinte lehetetlen. Hátha segít, csak hogy ne vívódj már annyit. :joy:

11 kedvelés

Aranyos rendes emberek vannak itt.:grin:

6 kedvelés

Csakis azok. :hugs:

6 kedvelés

Végre egy konkrét válasz!! Már nem is biztos akarok 22-est!! :grin:

3 kedvelés

Nem rossz egyébként, de a tesztben is írtam, hogy az íze az átlagostól indul, vagy valami ilyesmit, már nem emlékszem, egészen a nagyon jó-ig. Tehát el lehet rontani sajnos, viszont ki is lehet belőle hozni a legjobbat is. Viszont ha 4-ből 2x “átlagos”-ra sikerült (ami nálam azt jelenti, hogy vagy érezni a vatta ízét is, vagy halvány lesz az íz) megtekernem, a Chariot-ot meg mindahányszor tökéletesre, így én biztos, hogy a Chariot-ot venném meg @Deepfreeze helyében. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Nem akarom látni :rofl:

6 kedvelés

Végre valaki, aki tudja növelni a bizonytalansági szintet :rofl:
Tudjátok milyen vagyok :sweat_smile:

7 kedvelés

Én nem tapasztaltam ezt a 22-nél.

6 kedvelés

Arra számítottam, hogy a Chariot felé terellek, de jóvan akkor nem is mondtam semmit inkább. :joy:

7 kedvelés

Afelé nem kell terelni. A szívem húz :grinning:

7 kedvelés

Hát nekem sajnos sikerült. Nem mindegy hogy tekerem. De mondjuk én a tesztek miatt minden lehetséges build-ot kipróbálok, a Chariot-ot nem sikerült megfogni semmivel. :slightly_smiling_face: Hamarosan jobban ráérek, akkor jön a teszt is. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Akkor már pláne nem értem a dolgot. :sweat_smile: Vedd meg, jó lesz. Mert az is. :blush:

6 kedvelés