Nagyon jó kazán az!!
Ismerem az érzést látnád mi van itt.
Jó mind kettő ezért is van.Ízre 22…de szép a Sarlot is nem rossz az sem.
Én most az 22-sel vagyok így!! Csak most is toltan egy kicsit, mert más jött, jönnek, helyette!! Még 2-3 hét időt adtam megamnak!!
Szerintem a Chariot jobb, szerelhetőségben mindenképp, és nem kell mod hozzá hogy szétszedd. Ízben meg Bishop szint, sőt, túl is lő rajta bizonyos liquidekkel, szóval ha nekem kéne döntenem én ezek után Chariot-ot vennék. A 22-őt amúgy nem nehéz elrontani, Chariot-ot meg szinte lehetetlen. Hátha segít, csak hogy ne vívódj már annyit.
Aranyos rendes emberek vannak itt.
Csakis azok.
Végre egy konkrét válasz!! Már nem is biztos akarok 22-est!!
Nem rossz egyébként, de a tesztben is írtam, hogy az íze az átlagostól indul, vagy valami ilyesmit, már nem emlékszem, egészen a nagyon jó-ig. Tehát el lehet rontani sajnos, viszont ki is lehet belőle hozni a legjobbat is. Viszont ha 4-ből 2x “átlagos”-ra sikerült (ami nálam azt jelenti, hogy vagy érezni a vatta ízét is, vagy halvány lesz az íz) megtekernem, a Chariot-ot meg mindahányszor tökéletesre, így én biztos, hogy a Chariot-ot venném meg @Deepfreeze helyében.
Nem akarom látni
Végre valaki, aki tudja növelni a bizonytalansági szintet
Tudjátok milyen vagyok
Én nem tapasztaltam ezt a 22-nél.
Arra számítottam, hogy a Chariot felé terellek, de jóvan akkor nem is mondtam semmit inkább.
Afelé nem kell terelni. A szívem húz
Hát nekem sajnos sikerült. Nem mindegy hogy tekerem. De mondjuk én a tesztek miatt minden lehetséges build-ot kipróbálok, a Chariot-ot nem sikerült megfogni semmivel. Hamarosan jobban ráérek, akkor jön a teszt is.
Akkor már pláne nem értem a dolgot. Vedd meg, jó lesz. Mert az is.
Jajj, nem így ébredtem én, csak szóba került és most nyomás alá helyeztetek
Az, hogy nem bánod meg az biztos!! Nekem nem régóta van meg, de csak jót tudok róla mondani!!
Ha van rá esélyed, hogy teszteld mindkettőt akkor miért nem teszed? Ugyanis valószínű (sőt biztos), hogy mindenkinek igaza van! A te igazságodat meg csak te tudod majd kialakítani…mármint egy olyan szubjektív dologban mint az íz.
Pszt. Titokban mindketőt akarom. De csak csendben, tudod milyenek ezek. Rábeszélik az embert minden selejtre