Az is kafael is felejtettem a bodzát…hüjje kánikula.
De abbol jó mindent rá lehet fogni!
Nagyon szépek!!
Füstöl a targonca!
Csinált magának felhőt
Majd zuhog a Rájennégy
Ég valami?
Nagyon le vagyok maradva a válasszal, szval lehet már nem releváns, de ha véletlen mégis… A tomahawk tűzgombjával valóban vannak problémák. Van egy csendes, de egyértelműen érezhető kattanása, ahogy benyomod a mikrokapcsolót és pont ez okozza a gondot. Ugyanis egy idő után, esetemben ez 2 hónap napi hasznalat volt, valahogy képes arra, hogy kattan, de nem tüzel, ha a kattanás után nem tehénkedsz tovább a gombon. A tehénkedsz talán erős kifejezés, de a lenyomás ereje dönti el hogy izzít-e, nem a mikrokapcsoló kattanása. Simán tudom úgy kattintgatni, hogy a kijelző meg sem gyullad. Apróságnak hangzik, de nagyon bosszantó, mivel a kattanás ad egy téves feedbacket hogy megnyomtam és ha nem figyelek rá hogy tovább fokozzam a lenyomást, egyszerüen a hideg tankot szívom. Nálam polcdekoráció lett, pedig kedvenc modom lenne amúgy. Szval ha már megrendelted, jobb szerencsét kívánok, mint ahogy én jártam, ha még nem, én nem ajanlanám.
Az ilyen felhők miatt nem mernek mellém állni cigivel a buszmegállók dohányzóhelyén.
Irígykednek/szégyenlik magukat.
ügyes…Zolikát így a napfény sem éri a gőzfelhőben
Én csípem. Van pár dl-es kolléga meg full tömött buszmegállók bagózni. Na ha velük megyek ki szünetben akkor mindig van egy gőzkabinunk mert az összes bagós menekül
Én csak ajánlani tudom mindenkinek, nekem nagy kedvenc mtl rdta-m volt… Azért is tartogatom még, hátha visszatérek mtl-hez.
2mesh rollt teker bele az ember és utánna szipi szupi a végtelenségig.
2f olcsón adja szóval, ha nem kérsz túl sokat érte akkor pik pak elmegy szerintem…
Ok, köszi. Akkor fel rakom, hátha valaki rá kacsint
Több helyről próbáltam rendelni, de már nem gyártják. Lehet, hogy a vázolt okok miatt. Azért köszönöm a kimerítő őszinte választ.
Vagy tartanak a sugárzástól, ha véletlenül egy gomba formájú sikeredik…