Azt még mindig lehet valamennyire klimatizálni…a kátrányozógép mellett nyáron más a szitu
Futár vagyok, de sokat időzök a konyhán.
Akkor is minden tisztelet!!
Köszönöm, uram
Aszfaltminőségtől függően 50 celsius és fölötte alakul a hőmérséklet.
Ha 70 C fok alá hűlik az aszfalt még géppel sem szabad (hivatalosan) bedolgozni.
Dejó az a mod, honnan van?
Hát nem is tudom! Igaz csak itthon használom, de nagyon szeretem!! Hálás vagyok érte!!!
jah, aszfaltozó…nem kátrányozó
Egy hüjeség!
Szép napot mindenkinek Azhad’s Elixirs Latakia a nagy kedvenc, By-ka Se Mtl Rda!
Ui: - Látszik hogy nem Hybrid vagy Organic 4Pod, tehát kokszol mint állat!
Valamelyik nap, kb így nézett ki a víz a csapból(na jó nem ennyire, de hasonló volt)
Nálunk rendszeresen szokott ilyen színű lenni.
“Maratoni”, 1-1,5 éves vízközmű felújítási project második harmadában tartunk.(nagyközségi szinten)
Frankó…mint Szolnok,a vizek városa
Évek óta nincs strand, csőtörések hibák folyamatosan
Szerintem már két hónapja nem iszunk csapvizet. Amikor teli engedtem a kinti medencét vízzel, fél óránként tisztítani kellett a szűrót, olyan barna volt benne a cucc.
Minálunk meg sokszor fehér mind a tej, ezért iszunk ásványvizet!! Persze most sokan ezt is meggondolják a betétdíj véget, mert vidékiekre itt sem gondoltak, !
Az ország vízvezeték-hálózata IS egy katasztrófa persze így nehezen lehet rezsimcsökkentés nélkül.
Én meg szinte csak csapvizet iszok…ha nem fröccsöt vagy sört Itt jó a csapvíz…megy egy 1,5L-es borosüvegbe és hűlni a hűtőbe. 3 flakon van forgásban
Sokat iszok, meg roppant híg teát. De a víz is szigorúan hűtőben, palackban, tavasztól őszig
Házi bodza szörp citrommal ásványvíz!! Jó hidegen!!