Ha eladnám amik “később jó lesz” modokat,kazánokat,megvehetném a motort a kacsalábon forgó palotához
Ugyanakkor ki tudja mit hoz a holnap…lehet még olyan sanyarú világ (de ne legyen!), hogy még a palota is kijönne belőlük ha eladnád.
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy mit tud ez a Steam Crave AIO a 2-2.5mm-es ss316 coil-lal, elzárt légnyílásokkal. Maga a kazántér mérete nem lehet gond mert 5ml-es Boro tankban van, akárcsak a B80é. Az elméleti komfortzónámtól viszont elrugaszkodtam az sbs stílusú tűzgombpozícionálás terén…egyszer élünk, kapjon esélyt
SC cuccom amúgy sem volt eddig…csak majdnem…hát most lesz
Nincs itt senki lemaradva
Amúgy meg :nem szobám van hanem vape házam
Bár lenne…
A “nagymenőknek” szivarszobájuk van,nekünk meg házunk ott és ahol akarunk ott szívjuk fújjuk,ők meg csak a szivarszobában
De ne tudd meg milyen büdös van ott bent ahol voltam javítani
Arról nem is beszélve, hogy mibe fáj egy nívósabb szivar ára (8db kb egy dani) alaphangon.
San Cristobal De La Habana Cigars - AE Lloyd and Sons (cigarsofcuba.co.uk)
A “bácsi” kubából hozatja doboz számra,acélgyártó üzeme van az M35 pálya mellett.
Nehogy azt hidd hogy sajnálom de egy kártyájáért odaadnám az enyémet
szívja csak azt az egészségtelen drága szart…valamire a jómódúaknak is költeni kell
Pesten a…ott ahol a villamos megy mellettem balról de jobb oldalon van a stadionna annak az acélmindenének ő az atyja
De nem állnék alá
Passz…de jó lenne tudnom, hogy ha úgy van én se álljak alá
Az összes stadion előtt megy a villamos…
Esetleg egy döglött madár fémből nincs előtte?
Nem hagy nyugodni ez a stadion
Hungária krt ? Ott keresztezi a mittudomén vonat villamos vagy hévés nem messze van a kínai piac jobbra balra meg a gyógyszeres richter utcaája
Honvéd akkor.?
Nem a zöld azt is láttam már párszor körbe
Laci bácsi -ról el nevezett?
Akkor is megkeresem a gugli térképen!
Még azt fogjátok hinni hogy vidéki vagyok
Várjatok már ! Még a leégett izénél járok a buszpályaudvarnál