Ilyen is lesz:
MĂ©ghogy kezdĆkĂ©szlet⊠ahogy a kĂ©pet nĂ©zegetem⊠jĂłl le vagyok maradva⊠![]()
Na⊠itt a måsik⊠de, most, komolyan⊠nektek mår vape szobåtok is van?![]()
Mi meg biztosan itt leszĂŒnk hogy segĂtsĂŒnk..![]()
![]()
![]()
Klassz pohĂĄr, de megvetted a Tita X-et? ![]()
Ne is mond ![]()
Tegnap 2 szer Budapest,egy Miskolc hazafelé
a pĂĄlya most elĂ©g gĂĄz amĂșgyis
Ăgy kitöltöttem rendesen a napomat ![]()
Nem marad a szemĂŒregekben kv? ![]()
Nem bĂrtam magammal, ki kell prĂłbĂĄlni az mtl-t is. Ăs nehogy csalĂłdĂĄs Ă©rjen, rögtön 3 kazĂĄnnal tudok beugrani a mĂ©lyvĂzbeâ![]()
Nos beĂŒzemeltem mind 3 kazĂĄnt. ElsĆ vĂ©lemĂ©nyem, hogy nemtudom milyennek kell lenni egy mtl-nek.
De mivel mind a hĂĄrom közel ugyan azt az Ăzt hozza, gondolom nem rontottam el. A bskr mini Ă©s a dr mtl pofon egyszerƱ volt, de az alberich 2-nĂ©l azt vettem Ă©szre hogy a coil lefogatĂł csavar alĂłl tĂșl könnyen kiugrik a huzal, de mint minden tanknĂĄl itt is majd a rutin gyĆz.
Ha nemis, de polcu(n)k igen. ![]()
rövid polc kell mert a hosszĂș idĆvel drĂĄga lesz ![]()
IgenâŠtalĂĄltam a 7 aromĂĄmnak meg a 2 modom cuccainak egy kis nĆi cipĆsdobozt bĆ 2.5 Ă©ve. PĂĄr hĂ©t mĂșlva kĂ©sz volt a szekrĂ©ny polcokkal ![]()
utĂĄna mĂĄr csak egy tĂĄrolĂł kellett egy mĂĄsik helyen, meg egy kiskosĂĄr, majd mĂĄr csak a hƱtĆben egy fĂ©l polc, meg a fagyasztĂłba nĂ©mi hely.
Semmiség ![]()
(Ja meg az akkuk, töltĆ, ezmegaz)
LĂĄtod, nĂĄlam szigor vanâŠha jön 1 pluszba akkor 1-nek mennie kell.
Mondjuk az nĂĄlam is Ășj, hogy mielĆtt Ă©rkezik valami mĂĄr eladok abbĂłl a meglĂ©vĆbĆl ami mĂ©g nĂĄlam sincs
⊠ma ĂĄtvettem, de ki sem bontottam a 3. B80am, egybĆl kĂŒldtem tovĂĄbb mert tegnap lecsaptam mĂĄsra.
Ăn most nem szĂłlalok meg ![]()
TĂ©ged idĂ©zveâŠ"ha kĂ©rdezik, van"
![]()
Ha eladnĂĄm amik âkĂ©sĆbb jĂł leszâ modokat,kazĂĄnokat,megvehetnĂ©m a motort a kacsalĂĄbon forgĂł palotĂĄhoz ![]()
Ugyanakkor ki tudja mit hoz a holnapâŠlehet mĂ©g olyan sanyarĂș vilĂĄg (de ne legyen!), hogy mĂ©g a palota is kijönne belĆlĂŒk ha eladnĂĄd.
AmĂșgy kĂvĂĄncsi vagyok, hogy mit tud ez a Steam Crave AIO a 2-2.5mm-es ss316 coil-lal, elzĂĄrt lĂ©gnyĂlĂĄsokkal. Maga a kazĂĄntĂ©r mĂ©rete nem lehet gond mert 5ml-es Boro tankban van, akĂĄrcsak a B80Ă©. Az elmĂ©leti komfortzĂłnĂĄmtĂłl viszont elrugaszkodtam az sbs stĂlusĂș tƱzgombpozĂcionĂĄlĂĄs terĂ©nâŠegyszer Ă©lĂŒnk, kapjon esĂ©lyt ![]()
SC cuccom amĂșgy sem volt eddigâŠcsak majdnemâ
âŠhĂĄt most lesz
Nincs itt senki lemaradva ![]()
AmĂșgy meg :nem szobĂĄm van hanem vape hĂĄzam ![]()
![]()
![]()