Show me your 4.0

Ilyen is lesz:

13 Likes

MĂ©ghogy kezdƑkĂ©szlet
 ahogy a kĂ©pet nĂ©zegetem
 jĂłl le vagyok maradva
 :pensive_face:

2 Likes

Na
 itt a másik
 de, most, komolyan
 nektek már vape szobátok is van?:rofl:

9 Likes

Mi meg biztosan itt leszĂŒnk hogy segĂ­tsĂŒnk..:blush::blush::blush:

3 Likes

Reggeli ébredés
 a koponyås poharam nålam a best.. minden reggel, amikor itthon vagyok
:winking_face_with_tongue:

12 Likes

Klassz pohĂĄr, de megvetted a Tita X-et? :slightly_smiling_face:

5 Likes

Mi mĂĄs dugĂł

8 Likes

Ne is mond :joy:
Tegnap 2 szer Budapest,egy Miskolc hazafelĂ© :joy:a pĂĄlya most elĂ©g gĂĄz amĂșgyis
Így kitöltöttem rendesen a napomat :joy:

3 Likes

Nem marad a szemĂŒregekben kv? :roll_eyes:

5 Likes

Nem bĂ­rtam magammal, ki kell prĂłbĂĄlni az mtl-t is. És nehogy csalĂłdĂĄs Ă©rjen, rögtön 3 kazĂĄnnal tudok beugrani a mĂ©lyvĂ­zbe​:rofl:

Nos beĂŒzemeltem mind 3 kazĂĄnt. ElsƑ vĂ©lemĂ©nyem, hogy nemtudom milyennek kell lenni egy mtl-nek. :rofl: De mivel mind a hĂĄrom közel ugyan azt az Ă­zt hozza, gondolom nem rontottam el. A bskr mini Ă©s a dr mtl pofon egyszerƱ volt, de az alberich 2-nĂ©l azt vettem Ă©szre hogy a coil lefogatĂł csavar alĂłl tĂșl könnyen kiugrik a huzal, de mint minden tanknĂĄl itt is majd a rutin gyƑz.

11 Likes

Ha nemis, de polcu(n)k igen. :rofl:

7 Likes

rövid polc kell mert a hosszĂș idƑvel drĂĄga lesz :grin:

7 Likes

Igen
talĂĄltam a 7 aromĂĄmnak meg a 2 modom cuccainak egy kis nƑi cipƑsdobozt bƑ 2.5 Ă©ve. PĂĄr hĂ©t mĂșlva kĂ©sz volt a szekrĂ©ny polcokkal :roll_eyes::joy: utĂĄna mĂĄr csak egy tĂĄrolĂł kellett egy mĂĄsik helyen, meg egy kiskosĂĄr, majd mĂĄr csak a hƱtƑben egy fĂ©l polc, meg a fagyasztĂłba nĂ©mi hely.
Semmiség :joy:
(Ja meg az akkuk, töltƑ, ezmegaz)

9 Likes

LĂĄtod, nĂĄlam szigor van
ha jön 1 pluszba akkor 1-nek mennie kell.
Mondjuk az nĂĄlam is Ășj, hogy mielƑtt Ă©rkezik valami mĂĄr eladok abbĂłl a meglĂ©vƑbƑl ami mĂ©g nĂĄlam sincs :rofl:
 ma ĂĄtvettem, de ki sem bontottam a 3. B80am, egybƑl kĂŒldtem tovĂĄbb mert tegnap lecsaptam mĂĄsra.

10 Likes

Én most nem szólalok meg :blush:

6 Likes

Téged idézve
"ha kérdezik, van":+1: :rofl:

4 Likes

Ha eladnĂĄm amik “kĂ©sƑbb jĂł lesz” modokat,kazĂĄnokat,megvehetnĂ©m a motort a kacsalĂĄbon forgĂł palotĂĄhoz :joy:

5 Likes

Ugyanakkor ki tudja mit hoz a holnap
lehet mĂ©g olyan sanyarĂș vilĂĄg (de ne legyen!), hogy mĂ©g a palota is kijönne belƑlĂŒk ha eladnĂĄd.

3 Likes

AmĂșgy kĂ­vĂĄncsi vagyok, hogy mit tud ez a Steam Crave AIO a 2-2.5mm-es ss316 coil-lal, elzĂĄrt lĂ©gnyĂ­lĂĄsokkal. Maga a kazĂĄntĂ©r mĂ©rete nem lehet gond mert 5ml-es Boro tankban van, akĂĄrcsak a B80Ă©. Az elmĂ©leti komfortzĂłnĂĄmtĂłl viszont elrugaszkodtam az sbs stĂ­lusĂș tƱzgombpozĂ­cionĂĄlĂĄs terĂ©n
egyszer Ă©lĂŒnk, kapjon esĂ©lyt :grin:
SC cuccom amĂșgy sem volt eddig
csak majdnem​:slightly_smiling_face:
hĂĄt most lesz

7 Likes

Nincs itt senki lemaradva :smiling_face:
AmĂșgy meg :nem szobĂĄm van hanem vape hĂĄzam :joy::joy::joy:

8 Likes