Ebből könnyű lesz SS-t csinálni
Hmmm… Többi részéről hogyan szednéd le a festéket?
Ahogy nézem, egyszerűen csak használod és előbb-utóbb meglesz.
Nem tudom, lehet intenzíven fogdosnám
Ez nagyon elkeserítő. Írtál esetleg a gyártónak? Simán kinézem belőlük, hogy küldenek egy csere darabot vagy kapsz egy új gyűrűt.
Hát szúró lángal felhójagosítanám . A többi meg adott
Hja, a 2000 fokos poloskasimogatóval… aztán még az üvegpalástot is lehetne formázgatni
Ez maszekba biztos azt fogják csinálni a melósok .
De csak szét kell kapni . Tömítések ki oszt mehet a buli . Az acél szinesedik .
Kinek kellett mtl tekerő segéd ?
Véletlenül került hozzám ez a szett és a leves is, de nagyon nem bántam meg… Ez a Don Cristo jól sejtem, hogy az “XO” vajkaramellás lehet? Minden le van kopva a címkéről. Édes kellemes íz. Kipróbáltam Aromamizerből is, abból inkább a dohány erősödik fel, és csak minimálisan édes. Mintha nem is ugyanaz a liquid lenne…
Ahoz már túl régi… A használatban meg nem akadályoz… De komolyan, olyan mintha a rózsaszín részeken akril festék lenne… A lila részek jók.
III. Hétfő, szebb napot ugyanaz az unalmas felállás tesztelem a 3 menetes claptont. Sárga Tschibo, csengő rajta…
Köszönöm szépen a fev bf 1 et rati@rattyrat-nak.
Minden a megbeszéltek szerint történt.
Korrekt vape társ.
Szia Donát
Èppen ma jutott eszembe,hogy a hellvape md tankomat meg kellene èpítenem.
Szia @John Hosszú idő után nekem is pont ma jutott eszembe, hogy kicsit nosztalgiázok vele, hiszen annyira jó volt régen és most sem okozott csalódást. Imádnivaló kis tank, remélem ez neked is még inkább meghozta a kedved hozzá.