Mutasd meg, mid van 4.0

Most muszáj volt belehallgatnom :roll_eyes::grin:amúgy nem a szívem csücske a szám, de 2:55-nél kb. ott van a pikula.

(Ez olyan régi zene, hogy 3-mal ezelőtti fénykoromban hallottam először :pleading_face:)

3 kedvelés

Hő idegesek a lovak . Ne mondj ilyeneket. :rofl:

3 kedvelés

Vén ketyke is megnyalja a niksót :joy:

Horse GIF

3 kedvelés
7 kedvelés

(Neeeem! Dehogy is csak squnk mod volt kéznél amikor úgy döntöttem hogy tankot építek.)

10 kedvelés

Régi squonk mod,(Topside Lite)új RDA.
Az RDA, @Zsolt68 jóvoltából “csücsül” a modon,amit ezúton is Köszönök Neki. :saluting_face: :wink:

12 kedvelés

Nekem most ez a kedvenc szettem a dvarw a voopoodrag x pro modon pihen, három hete tekertem meg azóta ugyanaz a vatta , csak töltögetem naponta 2 szer a 3,5 ml es tankot és mesésen működik. A gond az hogy ennyi idő elteltével a kayfun x és a tayfun gtr mellet elfelejtem mit hogyan csináltam egy hónappal ezelőtt.

11 kedvelés

Kicsit sok lett a vatta a Bellus-ban és most minden második slukk után meg akarom nyomni a squonk palackot alatta :man_facepalming:

6 kedvelés

20 kedvelés

Atyaég, de régen láttam körtemuzsikát.

4 kedvelés

Még csak kívánnod sem kellett :sweat_smile:

4 kedvelés

Egy SexPear Sister’s klipben láttam először ilyen 6 csatornás agyaginhalátort :grin: az a Kentucky finom? A TNT nekem sötét ló, szintetikus, vagy valódi kivonat​:thinking:

2 kedvelés

Írtam róla, figyelmetlen vagy :sweat_smile:
Valódi, de desztillációs eljárással készül, nem koxol. De nagyon nem.
Egyébként nem rossz, de nekem inkább a párja, a Trinidad Avana jön be.

5 kedvelés

Hát, nem tom…a legjobb kivonatosaim meggyalázzák a gyapotszedőket nonstop :grin: lehet hogy kell ez a kis DNS-sérült szén is a jóindulatú karcossághoz :thinking:

(Közben itt sorakozik már 5 db cirmoskormos v4 :disappointed_relieved:)

4 kedvelés

Öt. Hwaff. Irigy vagy :sweat_smile:

2 kedvelés

Sebaj, holnap van időpontom ultrahangra :hugs:

3 kedvelés

Viszed a tankokat tisztítani? :grinning:

3 kedvelés

A T34-re már ráférne…igen, tervezem, mert már a Latakiából is kilopták a sonkát :thinking: de ha nem jön össze, megkefélem itthon…

40-45 dollárért pont ilyen minőségű festést vártam :rofl:

Van 15 dolláros klónom amin évekkel később is makulátlan a festés… Erről meg plakkokba lehet lehúzni mintha matrica lenne. Kellemes rusztikus hatás, 10 out of 10. :100::+1::1st_place_medal:

11 kedvelés

Egyedi mintázat. Ezt kell megfizetni benne :sweat_smile:

5 kedvelés