Mondjuk ez a hosszított fém jobban bejön mint a másik, pedig ez hosszabb
Nem szeretem a fémet. Persze kinek melyik jön be, sokáig a dvarwot használtam, de ez az egyenes jobban bejön.
Bezzeg a DL… ott kb a kazánt kapod be
Utolsó emlékem az volt, hogy kifolyt az egész…de mostmár nagyon expert vagyok.
Ugyanez a bajom a boroval is, tulajdonképpen a szádba veszel egy dobozt.
És akinek nagy az orra mit csináljon?
Hát erre nincs jó megoldás szerintem Bár amivel a dokik adnak oxigént korházba egy olyat bekötni, zsebbe a mod és helo. Hordozható katéter szerű Csak más funkció xD
Régen használtam ezt a fajtát sokat, egyébként tényleg jók ezek a hosszú dripek.
Arra is az van írva made ín EU vagy usa
Dohány kivonatos aromákra csak ezt használom és csak otthoni használatban van.
Fotel, kávé és egy jó film. És persze az ataman.
A többi mint például a fleshi vagy a byka szintén dohányosok de azok az utazó kazánjaim.
Nekem a gyári drip tipp tökéletesen megfelelő de ez az én szubjektív véleményem.
Nagyon jó rta.
És még most is vadászok rá.
tisvapon van…
Igen láttam csak most rendeltem egy “kisebb összegért” aromákat és nikotin.
Sajna a tisvapo ra már nem jutott guba.
van ez így…
Uhh egy ilyet össze is rittyentek hétvégén Megkívántam… csak kell találjak vizes kiflit vagy tejmenteset… fránya laktózérzékenység
Mennyi a kamat?
Vicces dolog felénk egy olyan szokás van ha kérsz kölcsön egy tepsit nem adod vissza üresen . Ez szintén igaz ha adsz valami ételt az adott edényt tele kapod vissza. Az már másik kérdés finom e vagy sem
Szerintem manapság mindegyik vizes . Amúgy nem kell kifli . Bármilyen sült termékkel jó ami nem töltött.
Már kb a kenyérbe is van tej vagy tejpor… nem is értem a mai pékeket…
Hát ha nem akarsz semmi olyat csinálj csirízt csak ne főzd át . Azt ha elég sűrűre és habosra kevered lehet sütni tepsin . Utána mehet gubának.