Le se merem írni: nálam 10 van betárazva. Ma az 5.-nél tartok
Az a baj, hogy a lustaságom nagyobb, mint az rtak száma, igaz most elmostam 7-et, de ehhez nekem kéne 30 rta.
Pont azért kell sokat tartani. A héten még egyszer sem tekertem
Rajta vagyok, de nem mindenki gazdag programozó.
Mondjuk 4-5 Nautilust eltudnék fogadni én is, előnyöm hogy itthonról dolgozom jelenleg nem kell cipeljem, de ha kéne hülyén néznék ki 5 moddal a zsebembe
Építésbe az Expromizer jön majd a v4, avval próbálkozom hátha majd olyan leszek mint a nagyok.
… és randa is. Olyan, mint egy 22 mm-es pánceltörő lövedék kinetikus robbanófejjel. Hol is készült? Made in Ukraine?
Amúgy csak a tankokat kell cserélgetni. Elég 1mod + otthon egy tartalék…már ha nem vagy gyűjtő Ha már ott tartasz, hogy minden tank alá külön mod kell akkor hamar nőhet exponenciálisan a hardverpark …persze azzal sincs baj…a vantól nem kell félni
A kazán szép de az a kályhacső a tetején furácska
Hát , egyre inkább érzem hogy az leszek Már az Innokin Zlide Tip kazánra is fenem a fogam … És akkor már kell +1 mod ha ennyi kazán van… és 2 felett már gyűjtő vagy
Bár igazából ha van 2 jóféle kazánom amit tudok váltogatni ízek miatt akkor megállok. De ebből a 3-ból szerintem csak lesz majd 2 ami jó is
A centaurus subohm az sírig jön velem, mert fenomén íze van, csak néha sok a DL.
Így könnyű már tudod a fortèlyait
Ez addig igaz amíg csak 2fix ízt használsz
Hát az ami nincs igazából… DL - re mindig 2-3 íz és általában újak, talán 1 ami mindig fix.
MTL-be meg ott nemtudom melyik jön majd be. Most van listán Bombo Pompei , Journey Presidente és egy mentolos dohányos , ami talán elhozza a régi mentolos malbi élményét. De persze még van vagy 50 variáns dohányos ízekben, van aki RY4 re esküszik, azt is megnézném szívesen, szóval… lényeg hogy füstős , hamutál érzet ne legyen hanem lágy, kellemes , selymes , simogató mint mikor az asszony befekszik melléd
Az igazság az, hogy a bőséges ízkínálat masszív hardverbővítésre ösztönöz. Bárhogy is nézem az aroma az oka mindennek
Inkább made in csájna, de egyébként az egyik első cég, akik rtat kezdtek gyártani, szóval azért finoman a fikázással, mert kb azóta az ipar ugyanazt a 3 technikát másolja vagy 20 éve. Az eredeti egyébként titanium, csak hát azt már vagy 8 éve nem kapni sehol.
Egyébként vapesystem, svoe mesto, titanium mods, ezek az rta úttörői, mind ruszki.
Ami ennél alacsonyabb, vékonyabb vagy fémesebb azt nem szeretem. Nálam kb az összes gyári driptip ki sem kerül a dobozából, mert max a kukába tudnám tenni.
A gyárinál azért szerintebb jobb…
Eszem ágában sem volt fikázni sem az rtát, sem a hozzáértésedet. Az, hogy randa, az az én személyes véleményem, bár az Old School kifejezés használata helyesebb lett volna.
Béke.
Fura módon tegnap este elővettem,majdnem,de csak majdnem :
Eszembe jutott a feltöltése,vissza is raktam a szekrénybe,pedig tetszetős darab
Igen, igazán retró darab, hiszen valamikor 2016-ban jelent meg talán, ugye az egész rta a 2010-es évek elején jött létre, mint fogalom Ukrajnában, Oroszországban és Fehéroroszországban.
Mondjuk az eredetinek nem füst volt a palástja, hanem átlátszó, meg a tetején csillagok voltak.
Nem tudom, diplomat, dvarw, elipse hogy csak egy párat említsek, amiknek szintén szar a töltése, vagyis inkább nem szar, hanem ez sem rosszabb nekem.