Mutasd meg, mid van 4.0

Le se merem írni: nálam 10 van betárazva. Ma az 5.-nél tartok :grinning:

4 kedvelés

Az a baj, hogy a lustaságom nagyobb, mint az rtak száma, igaz most elmostam 7-et, de ehhez nekem kéne 30 rta. :sweat_smile:

Pont azért kell sokat tartani. A héten még egyszer sem tekertem :grinning:

3 kedvelés

Rajta vagyok, de nem mindenki gazdag programozó. :sweat_smile:

Mondjuk 4-5 Nautilust eltudnék fogadni én is, előnyöm hogy itthonról dolgozom jelenleg nem kell cipeljem, de ha kéne hülyén néznék ki 5 moddal a zsebembe :smiley:

Építésbe az Expromizer jön majd a v4, avval próbálkozom hátha majd olyan leszek mint a nagyok. :smiley:

2 kedvelés

Íz van, gőz van, nem folyik.

6 kedvelés

… és randa is. Olyan, mint egy 22 mm-es pánceltörő lövedék kinetikus robbanófejjel. Hol is készült? Made in Ukraine? :joy:

Amúgy csak a tankokat kell cserélgetni. Elég 1mod + otthon egy tartalék…már ha nem vagy gyűjtő :grinning: Ha már ott tartasz, hogy minden tank alá külön mod kell akkor hamar nőhet exponenciálisan a hardverpark :rofl: …persze azzal sincs baj…a vantól nem kell félni :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

A kazán szép de az a kályhacső a tetején :smiley: furácska :smiley:

Hát , egyre inkább érzem hogy az leszek :smiley: Már az Innokin Zlide Tip kazánra is fenem a fogam … És akkor már kell +1 mod ha ennyi kazán van… és 2 felett már gyűjtő vagy :smiley:

Bár igazából ha van 2 jóféle kazánom amit tudok váltogatni ízek miatt akkor megállok. De ebből a 3-ból szerintem csak lesz majd 2 ami jó is :smiley:

A centaurus subohm az sírig jön velem, mert fenomén íze van, csak néha sok a DL. :smiley:

Így könnyű :smiling_face:már tudod a fortèlyait :grin:

2 kedvelés

Ez addig igaz amíg csak 2fix ízt használsz :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Hát az ami nincs igazából… DL - re mindig 2-3 íz és általában újak, talán 1 ami mindig fix.

MTL-be meg ott nemtudom melyik jön majd be. Most van listán Bombo Pompei , Journey Presidente és egy mentolos dohányos , ami talán elhozza a régi mentolos malbi élményét. De persze még van vagy 50 variáns dohányos ízekben, van aki RY4 re esküszik, azt is megnézném szívesen, szóval… lényeg hogy füstős , hamutál érzet ne legyen :smiley: hanem lágy, kellemes , selymes , simogató mint mikor az asszony befekszik melléd :smiley:

Az igazság az, hogy a bőséges ízkínálat masszív hardverbővítésre ösztönöz. Bárhogy is nézem az aroma az oka mindennek :rofl:

Inkább made in csájna, de egyébként az egyik első cég, akik rtat kezdtek gyártani, szóval azért finoman a fikázással, mert kb azóta az ipar ugyanazt a 3 technikát másolja vagy 20 éve. Az eredeti egyébként titanium, csak hát azt már vagy 8 éve nem kapni sehol.

Egyébként vapesystem, svoe mesto, titanium mods, ezek az rta úttörői, mind ruszki. :grin:

4 kedvelés

Ami ennél alacsonyabb, vékonyabb vagy fémesebb azt nem szeretem. Nálam kb az összes gyári driptip ki sem kerül a dobozából, mert max a kukába tudnám tenni.

A gyárinál azért szerintebb jobb…

7 kedvelés

Eszem ágában sem volt fikázni sem az rtát, sem a hozzáértésedet. Az, hogy randa, az az én személyes véleményem, bár az Old School kifejezés használata helyesebb lett volna.
Béke.

Fura módon tegnap este elővettem,majdnem,de csak majdnem :
Eszembe jutott a feltöltése,vissza is raktam a szekrénybe,pedig tetszetős darab :smiling_face:

Igen, igazán retró darab, hiszen valamikor 2016-ban jelent meg talán, ugye az egész rta a 2010-es évek elején jött létre, mint fogalom Ukrajnában, Oroszországban és Fehéroroszországban.

Mondjuk az eredetinek nem füst volt a palástja, hanem átlátszó, meg a tetején csillagok voltak.

3 kedvelés

Nem tudom, diplomat, dvarw, elipse hogy csak egy párat említsek, amiknek szintén szar a töltése, vagyis inkább nem szar, hanem ez sem rosszabb nekem.

3 kedvelés