Mutasd meg, mid van 4.0

9 kedvelés

Ő klón v10?

2 kedvelés

Hát persze. Hó végén? :joy:

Ezt küldték elkúrt lébeömlő likakkal, és hozzá zacsiban a faceliftet… Jót röhögtem. :rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Attack Of The Clones GIF by Star Wars

2 kedvelés

Egyedül a Dwarv FL-ből vettem eredetit (a klón után), de csak hogy támogassam a magyar gazdaságot. Ez nálam ilyen szentimentális baromság. Volt.

3 kedvelés

Á én nem tudnék venni . Retegnék az asszonytól mikor tudja meg mennyibe került az dwarv . :joy::grin:

2 kedvelés

A clone-oknak tényleg csak a durva árú db-ok nál van értelme . De már láttam érdekes dolgokat zeus meg tfv 8-9 clone . :sweat: Így is alsó hangos manufaktúrájú dolgot még jobban lejjebb tenni vicc .

2 kedvelés

Én sem mondtam meg neki… :joy: bár nem is kérdezte… Okos nő .

2 kedvelés

UI: - Tom Klark Elysium, szerintem Marlenka mézes kakaósra hajaz! :index_pointing_at_the_viewer:

7 kedvelés

Mai díszes társaság :hugs: 1 kapadohány, 1 desszertes, 1 kara-melles :grin:esbé-SS

7 kedvelés

Tessék melles :sweat_smile:
dodgeball boobies GIF

2 kedvelés

(Aszittem zsebtükröt fogok a mobilom helyett :roll_eyes::open_mouth:)

Szerintem magasabb vagy :joy:

“Én most tudtam meg,hogy a kara,mell.”-Besenyő István :joy:

Régi jó Soulmate még mindig nagy kedvenc :heart_eyes:

15 kedvelés

Hát annyira bejött a Z100C DNA,hogy vennem kellett még 2db-ot(szinte ingyé) :grin:Szuper a pod fejjel is,és Rta kazánokkal is :ok_hand:Csak sajnos angol nyelvtudás hiányában kicsit hosszadalmas volt a paraméretezés,de így is megérte!!! :+1:

11 kedvelés

Csak a munka :grin:

12 kedvelés

Hol veszel te ilyeneket szinte ingyé? :smiley:
annyiért én is vennék egy-kettőt :stuck_out_tongue:

Magjött a legújabb rtam, a csóró éra első darabja, mondanám, hogy izgulok milyen lesz, de visszatérő vendég. :sweat_smile:

13 kedvelés

Gyere privibe,és elmondom! :smirk: