Ugyan ez volt a magyar cl…
Khw-nál nincs,de kínában már kapható volt,de ez csak egy a sok közül.
Nincs bajom a klón vásárlókal sem,de igazad van,ha nem működik akkor egyből leírják a gyártót
Még szerencse, hogy emiatt nem a klónjukat kiáltották ki eredetinek
én azt se tartom kizártnak,hogy több gyártó kínában gyártatt van aki be ismeri van aki nem.Ezért van hamar klón is.
Ha ez nem így lenne nem lennének 100 euros tankok…egy ilyen technikát képről lemásolni lehetetlen, a byka v9 vagy a kayfun prime esetében nem mondtad volna meg ránézésre melyik a klón és melyik az eredeti. Aztán szinte egyszerre jönnek ki…érdekes.
Simán el tudom képzelni, hogy qc ami nem megy át, azt leliszenszelik a kínaiak, azt eladják klónnak. De persze csak spekulálok.
igen lehet ez is…én is csak spekulálok
Cnc-zek, valamennyire azért belelátok… Magyarországon nincs túl sok rúdeszterga amivel gazdaságos 1-1 ilyen tankot legyártani, el nem tudom képzelni, hogy itthon gyártják pl a Dvarw-ot.
Az egyik előző helyemen pl koponya fúrókat “szartak ki” magukból 3 percenként a rúdesztergák, annak darabja 20ezer ft kb. És ez ment napi 16 órában… Több idő leprogramozni és beállni rá mint legyártani 500-1000 db-ot. És talán lehet 20-30 ilyen eszterga az országban összvissz, de inkább kevesebb.
Ha jól gondolom a “kék” a rutinpálya mögött,akkor szép ablakai vannak bepillantottam párszor a fúrógyártó srácokhoz
Azaz A legszebb cnc műhely Debrecenben, ami a legrosszabbul fizet…
Teljesen jól gondolod, volt rá példa hogy a kínai klónt előbb dobták piacra mint az eredetit, nem kis kiakadás volt az ügy miatt.
Mint később kiderült azért mert az eredetit is Kínában gyártják, vagy ugyanaz a workshop csinálja a klónt is ilyen esetben vagy tovább adja a terveket a klóngyártóknak.
Olyanra is volt példa (bár nem bizonyított), hogy a high end cég szándékosan hibát hagyott a deck-ben ami miatt folyt … vagy dry hitelt… mindegy, nem működött jól a cucc.
Az eredetit vásárlók megkapták az új “revisited” deck-et ingyen, aki klónt vett meg… ki tudod találni
Rengeteg high end cucc Kínában van gyártva… ilyen esetben “revers engineering” sem kell, megkapják a tervet már programozni sem kell , csak indítani a gépet. csak klónoknál nincs semmi QC, az is ki van spórolva.
Újra megtekertem az ataman v2 special-t
Ni 80 30×38GA clapton huzallal.
2-es magon.
A nagypapa krémje van benne.
Hát a dohányos izeket jól hozza de az édesség valahogy halványan jön belőle.
Amúgy nem rossz de az ataman v3 mat nem veri.
A v3-at is ezzel a clapton huzallal tekertem meg talán a Ni 80 sima huzal jobban adja az ízeket.
Ezzel az eredeti titanium atamannal valahogy nem jutok dűlőre.
Alacsonyabb driptippel használom a rövidebb kémeny elérésére érdekében es ráadásul műanyag hogy ne melegedjen át és ne tompítsa az ízeket.
De így sem jött a várt eredmény.
A v3 a fem hosszú driptip el is jobb ízeket ad.
Felül irom magam
Most hogy betört a vatta elég ütős az íze.
Érdekes hogy kajáltam sokkal intezív izeket érzek.
A v3 nàl úgyszintén.
Mindig tanul az ember.
Szuper.
Enni kell
Igen,ezt megfogadom bár ……
1.5 méter bejgli már lent van…(Mohács felé tart)