Én meg már majdnem megsajnáltalak, hogy lassan az eldobós műanyagtányérokat is elmossátok, pont, mint a műanyag modokat
De ha csak flancolni kell…meh …
Nájsz
Unlimited limited
Uninstall install
Unatkozik atkozik
Tegyük tisztába a “legkedvesebb”
kazánjaimat ízek szerint
(Persze hogy van még,de azok most tisztításra,érlelésre várnak )
Frankó!..(Rubik nincs?)
Nincs még,de hozhat a jövő még
Látom nálad is az élénk színek dominálnak.
Majdnem írtam hogy “öreg vagyok már bohócnak “
Ezek a tipikus öreg emberes modjaim
5-perce nézem, nézem pislogok mint pocok a lisztben… aztán leeset ez igen
Folyni nem fog
És ilyenkor szokott jönni a kérdés : mit rontok el hogy nincs íz vagy miért égett a vatta
De takarékos
Ja mondjuk ez szembe tűnő hiba de lehetnek apró hibák a klónokba és azok használata után azt nyilatkozni egy gyártó termékéről ,hogy szar videóban is …hááát..
Ha kicsit is érdekekli akkor utánanéz a gyártó oldalán…szinte mindegyiket körbe lehet forgatni mi-hogy néz ki rajta.
Az is fura nekem hogy szinte megse jelent,de már klónozták
én úgy gondolom,hogy kinaiak az előzetes képek alapján már elkezdik gyártani..vagy lopják a gyártók gépeiről a terveket
Ugyan ez volt a magyar cl…
Khw-nál nincs,de kínában már kapható volt,de ez csak egy a sok közül.
Nincs bajom a klón vásárlókal sem,de igazad van,ha nem működik akkor egyből leírják a gyártót
Még szerencse, hogy emiatt nem a klónjukat kiáltották ki eredetinek
én azt se tartom kizártnak,hogy több gyártó kínában gyártatt van aki be ismeri van aki nem.Ezért van hamar klón is.
Ha ez nem így lenne nem lennének 100 euros tankok…egy ilyen technikát képről lemásolni lehetetlen, a byka v9 vagy a kayfun prime esetében nem mondtad volna meg ránézésre melyik a klón és melyik az eredeti. Aztán szinte egyszerre jönnek ki…érdekes.
Simán el tudom képzelni, hogy qc ami nem megy át, azt leliszenszelik a kínaiak, azt eladják klónnak. De persze csak spekulálok.