Nini, még egy ZQ
Sziasztok!
Na megérkezett a yihi Szerelem első használatra Egyedűl ami nem tetszik az a kijelző apró betűi!De ezt leszámitva imádom Azt hittem,hogy a menüje sokkal bonyolultabb lessz,de pofon egyszerű!Szerintem simán megérte elcserélni a Gaurra.A másik új szerzemény egy igazán nehézsúlyú játékos GV Legend Classic+Wotofo Profile X RTA.Ui:Mégegyszer köszönöm nektek,hogy ajánlotátok a Yihit!
Ha valaki mást is elborzaszt a bishopján az a rengeteg üveg ahanyszor felborul az asztalon, vagy őrületbe kergeti, ahogy szedi az ujjlenyomatot akármikor zsebre vagja… van megoldás!
Pimp My Bishop!
Pont most kerestem én is a bishopomhoz…
Vaporism-ről jött egyéb apróságokkal, két napja kaptak belőle új szállítmányt.
Köszi szépen!!!
Nagyon szívesen!
Pár hónapos kezdőként örülök, hogy segíthettem valamiben, nem csak lopom itt a tudást tőletek
Valamikor mindenki kezdő volt,ráadásul mindenki tanulhat a másiktól.
Habár holnap meló,ha nem esik az eső.
Meló lesz ha eső nem lesz. Ha lesz, nem lesz. Ha nem lesz, lesz
Ma este buli lesz,ha eső nem lesz.Ha lesz,előtte lesz.
Nyugi lesz munka mert nem eső hanem
Háát, most megvígasztaltál.Onduline csere lenne,viszek hólapátot.
Nyugi nekem már a téli gumi fenn van . Ha munkába kell menni . Hullám lemez vagy lemez hullám ?
Nálunk is,de még csak az eső hullik.Mondjuk az tegnap este óta.
Van egy Noé nevű ismerősöm ő még nem szólt
Nekem tényleg volt ilyen nevű ismerősöm
Nekem még van olyan régi az ismeretségünk mint az új testamentum igaz inkább a Gézát használja
Noé nem abból az időből származik, amikor még az “ószövetséget” csak simán “szövetségnek” hívták?
Tom Tom de nem vagyok olyan öreg azért írtam . De van Kiraly István nevű ismerősöm szerintem ő is egy legalább 1000 éve nem láttam. Testvére Ádám nem nem az az Ádám