Műhelymunka déli harangszó
Ilyen az igazi box mod.
Széjjel vet a ideg
A Swagom azt játsza mostanában, hogy beleteszem a feltöltött akksit és nem kapcsol be. Majd egy idő után életre kel.
Erre most mi van? Berakom a teljesen másik teljesen feltöltött akksit az MDurába és nem kapcsol be. Majd egy idő után mégis. De azóta megint offline-ba került.
Most akkor meg vagyok átkozva vagy mi van? Nem akarok rendelni, nem akarok rendelni. De ha ez így megy, akkor valami zsebcuccra szükségem lesz.
Vagy elátkozok mindenkit
Hát, napkitörést nem jelentettek… Nem lehet kontakthiba, gondolom? Akkor elég x-akta a woodoo valószínűsége is csekély.
Szörnyű világ jön ha választanom kell valami újat. Emlékeztetnék a tavalyi esetre, mindenkinek ezzel kell majd foglalkoznia itt a fórumon, én meg közben hisztizni fogok, hogy ez nem jó, meg az nem jó
szerintem egyszerű…mivel nálad a dani is lefagyna vedd a legolcsóbbat (swag2 ugye már nincs)
Most épp a BP Warhammer-en akadt meg a szemem.
A dani egy finom szerkezet, nem @Deepfreeze kezébe való.
Már késő, a tiédet már megfogdostam, el fog romlani
Ajánlom a steam crave mini robotot . Ha az elromlik még van esély meché alakítani .
Nem fog. Elvittem cigányasszonyhoz, levette a rontást.
Akkor én megnyugodtam tele van a város szerelemmel? Mert mást nem akarok írni
Nem nagyon tetszenek ezek a “dobozos” aio-k, drága is meg stb… de ez a b80 most birizgál kicsit
Ha döntesz mellette arra figyelj hogy Daniel-ék kicsit érdekes árfolyamon számolják az euró-huf párosítást
Bárcsak ott tartanék
A tomahawk-ot tőlük vettem. Az akkori kb 385-ös eurót simán 408-ba számolta a HUF os árhoz
Ha ráér a vásárlás inkább gyűjtsd a pontokat Healthcabinon és kb. 35 dollár körül szállítással együtt meg is kaphatod.
Nézelődtem a képeim között, csak hogy rakjak ide valamit.
Ezt is újra össze kéne rakni, ma már sokkal jobban értékelném, hogy mennyire nyitott a GT III, de sajna akkor próbálgattam amikor full mtl-re voltam beállva. Annyira emlékszek, hogy nagyon smooth volt a levegő áramlás benne.
természetesen klón , mi más… ne is várj tőlem mást
ja, és Doom Guy, mert a küllem előrébb való mint a kezelhetőség ^^