Mutasd meg, mid van 4.0

Műhelymunka déli harangszó :joy:

11 kedvelés

Ilyen az igazi box mod. :grin:

2 kedvelés

Széjjel vet a ideg :rage:
A Swagom azt játsza mostanában, hogy beleteszem a feltöltött akksit és nem kapcsol be. Majd egy idő után életre kel.
Erre most mi van? Berakom a teljesen másik teljesen feltöltött akksit az MDurába és nem kapcsol be. Majd egy idő után mégis. De azóta megint offline-ba került.
Most akkor meg vagyok átkozva vagy mi van? Nem akarok rendelni, nem akarok rendelni. De ha ez így megy, akkor valami zsebcuccra szükségem lesz.
Vagy elátkozok mindenkit :sweat_smile:

Hát, napkitörést nem jelentettek…:thinking: Nem lehet kontakthiba, gondolom? Akkor elég x-akta :thinking:a woodoo valószínűsége is csekély.

4 kedvelés

Szörnyű világ jön ha választanom kell valami újat. Emlékeztetnék a tavalyi esetre, mindenkinek ezzel kell majd foglalkoznia itt a fórumon, én meg közben hisztizni fogok, hogy ez nem jó, meg az nem jó :rofl:

2 kedvelés

szerintem egyszerű…mivel nálad a dani is lefagyna :imp: vedd a legolcsóbbat (swag2 ugye már nincs)

1 kedvelés

decisions don't be a dick GIF

Most épp a BP Warhammer-en akadt meg a szemem.

3 kedvelés

A dani egy finom szerkezet, nem @Deepfreeze kezébe való. :sweat_smile:

Már késő, a tiédet már megfogdostam, el fog romlani :rofl:

Ajánlom a steam crave mini robotot . Ha az elromlik még van esély meché alakítani . :joy:

2 kedvelés

Nem fog. Elvittem cigányasszonyhoz, levette a rontást.

1 kedvelés

Akkor én megnyugodtam :joy:tele van a város szerelemmel? Mert mást nem akarok írni :joy::joy::joy:

3 kedvelés

fortune teller gypsy GIF

1 kedvelés

Nem nagyon tetszenek ezek a “dobozos” aio-k, drága is meg stb… de ez a b80 most birizgál kicsit :rofl: :joy:

2 kedvelés

Ha döntesz mellette arra figyelj hogy Daniel-ék kicsit érdekes árfolyamon számolják az euró-huf párosítást :wink:

2 kedvelés

Bárcsak ott tartanék :joy:

A tomahawk-ot tőlük vettem. Az akkori kb 385-ös eurót simán 408-ba számolta a HUF os árhoz :wink:

Ha ráér a vásárlás inkább gyűjtsd a pontokat Healthcabinon és kb. 35 dollár körül szállítással együtt meg is kaphatod.

Nézelődtem a képeim között, csak hogy rakjak ide valamit.
Ezt is újra össze kéne rakni, ma már sokkal jobban értékelném, hogy mennyire nyitott a GT III, de sajna akkor próbálgattam amikor full mtl-re voltam beállva. Annyira emlékszek, hogy nagyon smooth volt a levegő áramlás benne.

természetesen klón :cn:, mi más… ne is várj tőlem mást :man_shrugging:

ja, és Doom Guy, mert a küllem előrébb való mint a kezelhetőség ^^

7 kedvelés