Mutasd meg, mid van 4.0

A face csak is az igazat mondja
true grit GIF

egy értelme van szól a szülinapokról… :no_good_man:

Ejej, ez a baj…pont most néztem ki egy billt 300-ért, pedig még az sem jött meg, amit legutóbb vettem. :sweat_smile:

Nem bírom a tempot, öreg vagyok én már ehhez, bezzeg a gyereket lehülyézem, ha 30-ért vesz pc játékot. :grin:

De ez az rta…mindig is tetszett a sputnik, de sosem vettem meg, mert fekete. Ez meg ezüst, menő, csak az a deck…nem tudom, fura volt már a dramban is. :thinking:

én nem merek eredetit venni belőle…még egy márka lenne ami tetszik…elég a dicodes.lime. :smiley:

az rta szerintem jó lesz…majd kölcsön adom…

Az a baj, hogy boardot is cserélni kéne benne. :joy:

hát van egy két mod ami hasonló a penonhoz és dicodes…le is tiltottam magam az oldalukról… :smiley:

99 eur, az még azért belefér. :grin:

Én most még 2 danit akarok, egyszerűen nem találtam még nála jobbat.

nem is gondoltam,hogy nem fér bele…csak ha vacilálsz rajta gondoltam előbb kipróbálod.

1 kedvelés

Elfogy…

Igazából nincs jobb a daniknál…ebben egyetértek…

Méret, súly, fogás, minőség és ár, eltalálták na. Pedig a taifunok sem rosszak, sőt, de mégis a danik vannak a legtöbbet a kezembe.

Én is ezt mondom Lime szebb de fa vigyázzni kell vele…Taifun dög nehéz igaz jobb de összeségében a Danik…nincs benne hiba…széles paletta választhatsz bármit belőlük…

4 kedvelés

Igen, egy lime-ot is kinéztem, a lepattintós elejüt, szóval van még a listán ez meg az.

1 kedvelés

Tényleg senkinek nem tűnt fel az az amatőr szarvashiba, hogy nem izzította le a coilt vattázás előtt!? :open_mouth:

Milyen huzalt tett bele?Nem tudod?Akkor?

Számít? Már csak egészségügyi okokból is leizzítom…legyen akár aranyból

Tedd azt .