az rta szerintem jó lesz…majd kölcsön adom..
Az a baj, hogy boardot is cserélni kéne benne.
hát van egy két mod ami hasonló a penonhoz és dicodes…le is tiltottam magam az oldalukról..
99 eur, az még azért belefér.
Én most még 2 danit akarok, egyszerűen nem találtam még nála jobbat.
nem is gondoltam,hogy nem fér bele..csak ha vacilálsz rajta gondoltam előbb kipróbálod.
Elfogy…
Igazából nincs jobb a daniknál..ebben egyetértek..
Méret, súly, fogás, minőség és ár, eltalálták na. Pedig a taifunok sem rosszak, sőt, de mégis a danik vannak a legtöbbet a kezembe.
Én is ezt mondom Lime szebb de fa vigyázzni kell vele..Taifun dög nehéz igaz jobb de összeségében a Danik..nincs benne hiba…széles paletta választhatsz bármit belőlük..
Igen, egy lime-ot is kinéztem, a lepattintós elejüt, szóval van még a listán ez meg az.
Tényleg senkinek nem tűnt fel az az amatőr szarvashiba, hogy nem izzította le a coilt vattázás előtt!?
Milyen huzalt tett bele?Nem tudod?Akkor?
Számít? Már csak egészségügyi okokból is leizzítom…legyen akár aranyból
Tedd azt .
ezek a bácsik már nem nagyon jáccccanak holmi KANTÁR huzallal amiket láttam
de máshol is olvasgattam régebben
A nikkel tekerésénél ügyelni kell, hogy a menetek nem érhetnek egymáshoz, mert a kanthallal ellentétben nem lehet izzítani vagy leoxidálni és az egymáshoz érő menetek zárlatot okozhatnak!
Ezer éve vapel nem mondok semmit úgy csínálja ahogy akarja..nem vagyok én senki.
Én meg lazán kiolvastam a zinternetttttet nem sok betű van már a guglin ilyen témában
Én is tanulok az nem szégyen..