és amit most használsz az jó akkor abból még egy…én így csínálom ami jó abból van több…(kívétel az asszony)
Vegulis a ket aegis egyutt volt vagy 60 euro ,kb egy eve csak ez a ketto megy felvaltva.Az egyik hibatlan,a masiknal kenyelmetlen az elemtartot betekerni.Gondolom egyszer felrekapattam.Gombok atomstabilak,csak gondoltam hatha van valami ujabb,szebb,konnyebb,stb.
Nincs strapa mod újabb…
Leszarjak a porgos eletu horgaszokat…
Na, a feleségem miért nem így látja?
En a heten kezdtem el,egy faval kevesebbMienk a haz
Így is kell előbb a fontos dolgok legyenek meg…peca, vape, aztán jöhet a maradék.
Már csak 8 év és mi is behúzzuk a házat.
Pár napja beszereztem másodkézből egy Wotofo Elder Dragont RDA-t. Megörültem a lehetőségnek mert Redditen ódákat regéltek erről a tankról. Eladó elmondása szerint nem volt leharcolt állapotban ami félig meddig igaz is volt csak baromira csalódott voltam milyen trehány volt a körítés. Lehet csak én vagyok ennyire piperkőc de ha valamit eladok az legalább szépen legyen kitakarítva és ne kelljen 3x is elmosnom Ráadásul a doboz szivacsos része nedves volt a liquidtől. Első építés után vegyes érzések fogadtak. Nem ütött akkorát mint a Nitrous+ vagy a DR Solo. Második nekifutásra éreztem, hogy jó ennek inkább mennie kell és fel is adtam a hirdetést de aztán motoszkált bennem a gondolat, hogy mi lenne ha gyári ajánlás helyett lejjebb pozíciónálnám a tekerést. Jó döntés volt mert hozza az etalonnak számító ízeket Újabb tankkal bővült az RDA felhoztal
Szia Attila
Feltételezem ennél az új szériánál is úgy van,hogy az akkufedélre tettek egy O gyűrűt.
Mióta ezt a bejegyzést olvastam itt a Vaperinán, az én O gyűrűm a mod dobozába pihenget.
Koszi @John !Egy-ket naponta kibirom ,nem annyira veszes ahogy szorul csak na…Viszont ha nem lenne benne O gyuru mar mod-om se lenne.Nekem hosszu orakat all havi szinten az esoben.
Mi a típusa az rdta-nak ?
Nitrous RDTA
Ahogy Zoltán mondja, ha találsz még jó áron bárhol értesíts engem is
Egy kiváló RDTA, szerettem volna venni még egyet, akár RDA verziót is, de sajnos már nem nagyon látni.
Egyetlen egy nagyobb probléma vele hogy az AFC gyűrűről nagyon kopik a festék. oh well…
Sehol nem találok
És nem,nem vettem
Vóah
ez gyors volt köszi! Az ár is még teljesen okés.
Ez a mindenről tutit mondó csillogó szemű vape juhász boltja ?
Ráérős nap volt, gondoltam összerakom a még megmaradt legrégebbi setup-omat. Cirka 2016, az első RTA-m és a második SMPL klónom volt (a rezet ellopták ami az első volt). Ez előtt kizárólag csak drip-peltem… leszámítva az első pár hónap EGo-zást. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy több éves tapasztalt e-cigis vitt bele a dologba így azonnal mehetett a felújítható cucc meg a DIY liquid.
Bocsi, öreg teló, potato kamera
SS SMPL + “Tube Style RTA”