Mutasd meg, mid van 4.0

és amit most használsz az jó akkor abból még egy…én így csínálom ami jó abból van több…(kívétel az asszony)

2 kedvelés

Vegulis a ket aegis egyutt volt vagy 60 euro ,kb egy eve csak ez a ketto megy felvaltva.Az egyik hibatlan,a masiknal kenyelmetlen az elemtartot betekerni.Gondolom egyszer felrekapattam.Gombok atomstabilak,csak gondoltam hatha van valami ujabb,szebb,konnyebb,stb.

Nincs strapa mod újabb… :no_good_man:

Leszarjak a porgos eletu horgaszokat…:smiling_face_with_tear:

Na, a feleségem miért nem így látja? :sweat_smile:

En a heten kezdtem el,egy faval kevesebb​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:Mienk a haz​:muscle:

1 kedvelés

Így is kell előbb a fontos dolgok legyenek meg…peca, vape, aztán jöhet a maradék. :grin:

Már csak 8 év és mi is behúzzuk a házat. :laughing:

1 kedvelés

Pár napja beszereztem másodkézből egy Wotofo Elder Dragont RDA-t. Megörültem a lehetőségnek mert Redditen ódákat regéltek erről a tankról. Eladó elmondása szerint nem volt leharcolt állapotban ami félig meddig igaz is volt csak baromira csalódott voltam milyen trehány volt a körítés. Lehet csak én vagyok ennyire piperkőc de ha valamit eladok az legalább szépen legyen kitakarítva és ne kelljen 3x is elmosnom :sweat_smile: Ráadásul a doboz szivacsos része nedves volt a liquidtől. Első építés után vegyes érzések fogadtak. Nem ütött akkorát mint a Nitrous+ vagy a DR Solo. Második nekifutásra éreztem, hogy jó ennek inkább mennie kell és fel is adtam a hirdetést de aztán motoszkált bennem a gondolat, hogy mi lenne ha gyári ajánlás helyett lejjebb pozíciónálnám a tekerést. Jó döntés volt mert hozza az etalonnak számító ízeket :grin: Újabb tankkal bővült az RDA felhoztal :ok_hand:

10 kedvelés

Ma ilyen napot tartok :smiling_face:

8 kedvelés

Szia Attila :slightly_smiling_face:

Feltételezem ennél az új szériánál is úgy van,hogy az akkufedélre tettek egy O gyűrűt.
Mióta ezt a bejegyzést olvastam itt a Vaperinán, az én O gyűrűm a mod dobozába pihenget.

2 kedvelés

Koszi @John !Egy-ket naponta kibirom ,nem annyira veszes ahogy szorul csak na…Viszont ha nem lenne benne O gyuru mar mod-om se lenne.Nekem hosszu orakat all havi szinten az esoben.

1 kedvelés

visszatekintés a nyárra, mára már kicsit ütött kopott mindkettő :slight_smile:

5 kedvelés

Mi a típusa az rdta-nak ?

Nitrous RDTA :blush: :hugs:

Ahogy Zoltán mondja, ha találsz még jó áron bárhol értesíts engem is :smiley:
Egy kiváló RDTA, szerettem volna venni még egyet, akár RDA verziót is, de sajnos már nem nagyon látni.
Egyetlen egy nagyobb probléma vele hogy az AFC gyűrűről nagyon kopik a festék. oh well…

1 kedvelés

Sehol nem találok :rofl:

És nem,nem vettem :rofl:

7 kedvelés

Vóah :smiley:
ez gyors volt köszi! Az ár is még teljesen okés.

2 kedvelés

Ez a mindenről tutit mondó csillogó szemű vape juhász boltja ? :rofl:

Ráérős nap volt, gondoltam összerakom a még megmaradt legrégebbi setup-omat. Cirka 2016, az első RTA-m és a második SMPL klónom volt (a rezet ellopták ami az első volt). Ez előtt kizárólag csak drip-peltem… leszámítva az első pár hónap EGo-zást. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy több éves tapasztalt e-cigis vitt bele a dologba így azonnal mehetett a felújítható cucc meg a DIY liquid.

Bocsi, öreg teló, potato kamera :potato:
SS SMPL + “Tube Style RTA

8 kedvelés

Úgy gondoltam ideje beüzemelni a kis berserkert.
A likvid is állt már egy hónapot.
Egyikük sem okozott csalódást. :wink:

14 kedvelés