Mr. Vape – Leggiero
20ml aroma koncentrátum 120ml-s flakonba csomagolva.
Gyártó: Horvátország
Beszerzési hely: liquidhall.com
Mr. Vape-tól már volt egy bemutatóm, méghozzá a Black Angel nevezetű ribizlis, málnás és szedres gyümölcs egyveleg, ami szerintem teljesen megállta a helyét a kategóriában. A leggiero egy kicsit máshová tartozik, mivel füge, levendula és az édes lonc virágjának kombinációja tejszínhabbal kiegészítve a variáció jelentése, ami első hallásra kicsit furcsa és nem a megszokott ízvilágot fogja bemutatni. Ami a felsorolásból érdekes lehet, az a lonc virága, persze a levendula is izgalmas ebben a formációban, de meg kell mondanom, fogalmam sincs milyen illata és íze lehet magának a lonc virágnak. (Elméletileg illatos és édes .) A palack felbontása után egy erőteljes levendula illat csapja meg a gőzölni vágyót, ez vagy tetszeni fog vagy nem, mivel nem mindenki szereti a növény erős illatát. Sokféle aromát kóstoltam már, de felmerült bennem a gondolat, ha az íze is ilyen lesz nem biztos, hogy megbirkózok a bekevert mennyiséggel . Az alapíz mindvégig a levendula lesz - már nem olyan erősen, mint az illatában, de jól kiérezhető. Kapunk még egy kis füge ízvilágot is édeskésen és kicsit krémesen. A gyümölcs fontos szerepet játszik a termékben, mivel ha nem lenne, magában a levendula talán szívhatatlan és íztelen lenne, elképzelésem szerint. A lonc virág és a tejszínhab, ha nem olvasom el a leírást a termékről, még álmaimban se gondolnék rá, milyen valójában. Talán a tejszíntől lesz krémes és a virágtól meg édes, ha megfelel ez így nektek. Összeségében, mivel nem egy megszokott ízt kapunk, rá kell hangolódni. Egy könnyed, relaxálásra tökéletes íz és illat, amit a kádban gőzölve talán még jobb hangulatot is kelthet.
7 kedvelés
Gyorsolvasó vagyok.
Köszi szépen ismét
Az a kocka alakú micsoda?
Nincs tervben, de ki tudja
Az kérlek,nagyanyám kicsi fa dobozos “parfüm” rózsaillat valami török cukorka vagy mi,de én még ilyen rosszat nem vettem,és már tudom hogy nem is fogok többet
1 kedvelés
Lehet illatosítónak szánták a mellék helységbe
1 kedvelés
Pot-pouri
Ma ettem pont olyat, megkínált az üzemben az egyik idősebb operátor-asszony.
Finom de liquidben nem annyira kéne…
Millió féle illatos virág van még, amit kóstolhatsz, Zoli
1 kedvelés
Egy virággal megütöttem a bokámat amit szakítottam,többé nem fogom
Ki mit szakít azt szagol
1 kedvelés
Alulról az Ibolyát?
Az már baj.Nem?
Az Orsóst?