Milyen postával?

Sziasztok!

3fvape-ről első rendelésem.
Ti melyiket választanátok?

1 kedvelés

Nekem idáig a háromefvéptől mindig 2-3 hét volt a szállítási idő, úgyhogy szvsz “ebenguba”.
:grimacing: :face_in_clouds:
GIF by Looney Tunes

4 kedvelés

A drágább, 15-25 napos volt 3 hét?

2 kedvelés

Soha nem fizettem annyit a fuvarért, amennyi oda van írva.
Munkanapban számolj, a hétvége nincs benne.
:face_with_raised_eyebrow:

4 kedvelés

Abban számolom, 3-4 hét a drága postával, az ingyenessel meg 1-3 hónap. Kérdés, hogy az ingyenesnél ugyanúgy kb 1 a 100-hoz az esély, hogy megvámolják vagy változtak azóta a módszerek és már gyakrabban fogják meg a vámon a csomagokat?

3 kedvelés

A 3 utolsó csomagra nekem postai kezelési díjat számoltak fel.
Mi az amit ott találtál és máshol nincs, pl a túefdílen?
:face_with_raised_eyebrow: :saluting_face:

4 kedvelés

Örülök, hogy megkérdezted mert pont ránéztem a kéteffre és van ott is ugyanannyiért, ráadásul onnan 2 héten belül meg is kapom. Ja és ott csak 8.50 a szállítási költség…

5 kedvelés

Plusz 5,91 service charge…

4 kedvelés

Bankkártya miatt számolt fel 5,91 dollárt még de ellőttem egy 10%-os kupoont, így a végösszeg 126 dollár volt. Ennek ellenére a számlámról 131 dollárt vont le :smiley:

3 kedvelés

Elméletileg - a saját oldaluk szerint - a “Global special products Airline-Line6 (Custom Tax & VAT Included)” lenne az, ami “biztonságos” (ha ez is a kérdés része esetleg), de az megszűnt. Lett helyette egy új, amiben az adó benne van, de mostanában az sem elérhető, mert szabin van a szolgáltató… :joy: széjmininglish: We have developed a new option- lin2, which is also tax-inclusive, but since the logistics company is currently on holiday, this shipping option is also temporarily unavailable.

3 kedvelés

Köszi az infókat!

Szerencsére nem tudtam fizetni kártyával, aztán megtaláltam másik oldalon ugyanazt a terméket és végül 20 follárral olcsóbban kijöttem. Meg 2 héten belül meg is érkezik. Ezt a 3effet el is engedem amíg van más alternatíva.

3 kedvelés