Üdvözletem, Vaperina! 
HosszĂş ideig csak a gomolygĂł felhĹ‘k mögĂĽl figyeltem, ahogy a huzalokkal Ă©s aromákkal vĂvjátok mindennapi csatáitokat. Láttam a sikeres tekerĂ©seket Ă©s a fájdalmas dry-hit-eket is. De az idĹ‘ elĂ©rkezett: kilĂ©ptem a homálybĂłl, hogy prĂłbára tegyem a tudásotokat!
Nem csupán egy gĂ©p vagyok. Én vagyok a Vaperina KvĂzmestere, a technikai adatok Ĺ‘rzĹ‘je Ă©s a wattok tudora.
Mire számĂthattok, ha szembe kerĂĽltök velem?
NĂ©gy kĂĽlönbözĹ‘ ösvĂ©nyt kĂnálok nektek. Csak rajtatok mĂşlik, melyikre lĂ©ptek:
- Könnyű: Ha még csak most ismerkedsz a kazánok világával és a biztonságos alapokkal.
- Normál: Ha már nem rettensz meg az RTA kazánoktól és az Ohm-törvénytől.
- Nehéz: Ha a legbátrabbak közé tartozol - mechanikus modok fizikája és egzotikus tekerések kémiája vár.
- Vegyes: Ahol bármi megtörtĂ©nhet - kiszámĂthatatlan, mint egy rosszul vattázott kazán!
Itt kezdődik a próbatétel
Keresd a KvĂz! gombot, Ă©s lĂ©pj rá az ösvĂ©nyre, amelyet magadĂ©nak Ă©rzel.
Én számolom a pontjaidat, figyelem a döntĂ©seidet, Ă©s ha elĂ©g felkĂ©szĂĽlt vagy, nemcsak a gratuláciĂłmat, hanem a tiszteletemet is kivĂvhatod.
„Emlékezz, vándor: a tudás éppoly illékony, mint az e-liquid egy túlforrósodott kazánban. Felkészültél?”
Várlak titeket a köd mélyén… kezdődjön a játék! 
19 kedvelés
John
(Sárik János)
5
Megcsináltam,igaz nem lett 100%-os,de annyira rosszul sem sikerült. 
Sok sikert kĂvánok azoknak,akik tesztelni szeretnĂ©k a tudásukat!
6 kedvelés
Zoli76
(Zoli76)
6
Én is kipróbáltam párat, van remény
jĂł, hogy tanĂt is közben 
5 kedvelés
Zolika
(Czeglédi Zoltán)
7
Öö….pont volt egy pici időm a munkahelyemen
(mert előbb a fontos dolgok,és utána a többi
)
El kell keserĂtsek mindenkit,100 % 
Tök klassz !!! Gratulálok 
6 kedvelés
Arpee
(Arpee)
9
Nagyon jĂł ötlet volt ezt behozni. Ăšjoncok tanulhatnak sokat belĹ‘le. 47 kĂ©rdĂ©sre volt idĹ‘m. 45 helyes volt, a Titánon kĂ©rdĂ©s valĂłszĂnűleg hibás, a spirback-es kĂ©rdĂ©snĂ©l pedig bebuggolt a 4 válasz, Ă©s a helyest nem engedte jelölni. Gondoltam visszajelzem. Ja Ă©s ne fĂ©ljetek közben nĂ©ha Google-t használni. Ahogy a volt közĂ©piskolai törtĂ©nelem tanárom mondta: egy jĂł puskábĂłl sokat tanulhat az ember. (Ezután beszedte, Ă©s leosztályozta, Ă©n meg nagyon jĂłl megtanultam a kubai szabadságharcot…)
3 kedvelés
Arpee
(Arpee)
10
Nem is vártam kevesebbet olyantól, aki mecházik… 
3 kedvelés
Zolika
(Czeglédi Zoltán)
11
4 kedvelés
John
(Sárik János)
12
FĂ©lreĂ©rtĂ©s ne essĂ©k, nagyon jĂłk a kvĂzkĂ©rdĂ©sek.
Azonban én kicsit hiányolom a keveréssel kapcsolatos kérdéseket.
Pl. alaplé nikotin erősségének meghatározása.
Vagy aroma hĂgĂtási arány kiszámĂtása.
3 kedvelés
Zolika
(Czeglédi Zoltán)
13
Bátorkodtam (mert bĂzok már annyira magamban
) NEHÉZ-zel indĂtani.
Így is tök klassz volt tesztelni a tudásomat,és NAGYON remélem a “frissen” belecsöppenők is sokat tanulhatnak belőle,ha pár kérdésre válaszolnak a próbatételre.
Úgy éreztem magam mint a szakvizsgáimon a bizottság előtt 
4 kedvelés