Szia! Nagy valószínűséggel fogsz kapni pozitív, de inkább negatív válaszokat.
A közösség nagy része ismeri, de nem használja az oldalt, minőségi, és erkölcsi okokból.
A sztori röviden:
Volt egy Vapingundergrund nevű oldal. Nagyon sokan használták, sokan szidták, de az egyik legalapabb Vaper kellék beszerző oldal volt. A termékpalettájukon jó és kevésbé jó minőségű termékeket is meg lehetett találni(az utóbbi volt a gyakoribb). Ezért sok kritika érte őket. Az egyik leginkább reklámozott bolt volt talán Magyarországon, és az egyik legnépszerűbb is. Majd egyszercsak bejelentették, hogy “raktár átköltözés” miatt 2hét-2 hónap időtartamra bezárják a boltot. Na, itt aztán jött minden. Kétségbe esés, pénz előre utalás utáni termék még nem érkezés, stb. A lényeg az, hogy amilyen formában nem lehetett utol érni őket. Ezek után X idővel később megérkezett ez a bolt a régi dizájnnal, és megpróbálta újra kezdeni.
Saját tapasztalat:
Néhány aromát nagy tételben vásárolnak (10-20 literes kannákban), és úgy adagolják ki. Raknak bele valami “egyéb” hozzávalót? Nem tudjuk, de néha más az innen rendelt aroma, mint egyéb forrásból beszerezve.
Rendeltem 36-os alaplevet, és abból csináltam 3-ast. Legalábbis azt hittem, hogy 3-ast. Ugyanis nagy valószínűséggel a 36-os alap nem 36-os volt, csak kb 28-as…ez úgy derült ki, hogy kaptam valóban 3-as alapot (több félét is), és erősebb volt, mint a sajátom…
A weboldal hol működik, hol nem. Egyszer elgondolkoztam, hogy rendelek újra aromát tőlük (amit máshol nem láttam), de 2 perc után fél is adtam, és inkább nem veszek tőlük semmit. Szerintem jobban járok így.
Ezek alapján én nem ajánlom az oldalt.
Alaplé:
Aroma:
Az előbb felsoroltak
(kupon kód: HVAPERS ; 8% kedvezménnyel)
Szép napot!