lulu
(Lu Lululu)
2023. november 12. 05:59
1
Sziasztok! Elég sok kérdést / közlést olvasok mostanában és úgy tűnik nagyon jófejek itt az emberek . Lenne egy olyan kérdésem hogy likvidet hogy kell csinálni? Hallottam már nikotinsóról de nem tudom hogy az ide tartozik-e egyáltalán. Köszi
Peva71
2023. november 12. 06:41
2
Szia!
Üdv köztünk!
Érdemes tovább olvasgatnod.
Találsz az oldalon egy tudástér -t ahol sok hasznos infó van.
Ez az egyik témája, és van több része is:
Mi sem volt egyszerűbb egy elektromos cigaretta felhasználó számára mint kész liquidet vásárolni. Arra most nem térnék ki, hogy a helyi vapeshopból, e-cigi webshopból vagy a sarki trafikból. A fellelhetőség ugyanis az újabbnál újabb TPD-vel változott, és változik is időről időre. Régen mindenki megtalálhatta a kívánt ízt és erősséget. De ez a múlt… Ma már sajnálatos módon a gyári kész liquid olyan mint a fehér holló. Épp csak pár helyen lehet kapni. Ám a jogszabályok nemzetközi szintű folyamatos…
A beszélgetéseink egyik kimeríthetetlen forrása a nikotin, és annak formái, alkalmazása, illetve a szervezetre gyakorolt hatása. A legtöbbünk még mindig nikotinos liquiddel használja az e-cigijét, ami teljesen normális, hisz a nikotinreceptoraink a dohányzás óta nincsenek úgymond alaphelyzetben. Tehát sokkal nehezebb végleg búcsút intenünk a nikknek. A felhasználók 95%-a dohányzott mielőtt váltott erre a sokkal egészségesebb alternatívára. A maradék 5%, feltételezések szerint, a kíváncsiskodók …
6 kedvelés
system
(system)
Lezárva:
2023. december 12. 06:42
3
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.