Ma érkezett meg a Kumulus Vape rendelésem.
Egy Voopoo Argus MT-t használtam egy jó ideje, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Azonban szeretnék lassan kipróbálni egy RTA-t, így váltottam az Argus XT-re, a beépített aksi nem biztos, hogy kibírta volna az egész napos használatot.
Ez már nem az első rendelésem innen, eddig semmi probléma nem volt, csak ajánlani tudom mindenkinek!!
Az egész oldalon volt 30% akció, így baromi jó áron jutottam hozzá mindenhez. Első sorban egy Samsung 40T akkut fogok használni, de nem hagyhattam ott ezeket, pótba jók lesznek.
Ha másnak is jött ma a futár, jöhetnek ide a képek
Én 2x rendeltem most a 30%-os héten, egyszer fasza aromák voltak akcióban, hétvégén meg a Gtx porlasztók voltak sourcemore-os árban, be is táraztam egy évre
Ezek aroma49-ről vannak? Adhatnál tippeket melyik milyen, itt dolgozunk a sráctól 300 méterre, ha valami sos-ben kell tőle szoktam rendelni és bedobja a munkahelyre valami kicsit szárazabb dohányos/karamellás/mogyorós/ilyesmi vonal érdekelne, mert a gyümölcsösöktől már rosszul kezdek lenni az új kedvenc Tobacco Shades Umber shorfill meg pont kifutott kumulus-ról szeptember elején mikor rendeltem (sajnos csak 1db-ot)
Még egy földimha voltál katona
Nem mind tőle van,de van pár aromea aroma ami szerintem nem rossz.
Desszert dohányban nem találtam ilyen árban sehol,még a gyártónál sem.ajánlani nem szoktam de van egy (hunv.) ott talán találsz shadet.
Én már pont kimaradtam belőle, apám viszont hivatásos volt
Az a desert ship jó cucc? Most próbálod, vagy már nem először veszed? leírás alapján akár még jó is lehet
Én ezekből csak a Shipet tudom elszívni…illetve a Royalról mondj már valamit ,pls, milyen ízű mert ilyen néven az aromamesternek is van édes vattacukros mentolos keveréke (amit szeretek nagyon).