Köszönöm! Örülök, hogy egy ilyen erős vape közösség van magyarországon

Szia! Ne haragudj hogy közvetlenül neked írok. Pár hónapra eltűntem (volt még készletem, és egy időre le is tettem). böngészgetem a fórumot, de most nem igazán tudom mi a helyzet a nikotin booster rendeléssel. A horvátoktól (liquidhall) lehet még rendelni? Valaki azt mondta, hogy megfogják a határon és megbűntetnek. Most hogy csináljátok?

Köszönöm, és ne haragudj hogy írtam.

Zsolt

6 kedvelés

Szia! A Horvát vonal megszünt.

8 kedvelés

Szia, én még nem boostereztem, fagyasztóban van “felhalmozásom” talán 1.5-2 évre való. Bocs, a jelenlegi helyzetet nem látom át kristálytisztán emiatt.

5 kedvelés

Mármint a horvátországi magyar boltok. Én rendeltem horvát horvát boltból, szállítanak ide is. (Parilica :wink: )

9 kedvelés

Igen igazad van.:slightly_smiling_face: Még nem volt szükségem sehonnan rendelni ezért nem néztem még utána mit és honnan. Amúgy ez egy nagyon jó hír.:slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Annyit hozzáteszek, hogy ~1 éve rendeltem, tehát nem árt érdeklődni azért

6 kedvelés

Hál istennek én olyan vagyok,ha akarok valamit rendelni venni körbejárom a témát már egy héttel előre. Jövőhéten a flavorhook-tol rendelek th. meg szerencsére van itt a boltban. Jah elvileg egy analóg 80 cm orion lcd tv is lesz a géphez. Hétvégén indul a teszt​:grin:

7 kedvelés

Az igen addig elég . :shushing_face:

5 kedvelés

Ez valami borzalom. :sweat_smile: Bár valahol mintha láttam volna androidos kijelzős Bluetoothos modot :pinched_fingers:t3::man_shrugging:t2:

4 kedvelés