Köszönöm! Örülök, hogy egy ilyen erős vape közösség van magyarországon

Sziasztok! Most csatlakoztam nem rég és szerettem volna megköszönni úgymond a befogadást, másrészt, hogy egy ilyen erős kitartó vape közösség van. Örülök, hogy a társaság része lehetek :smiley:

25 kedvelés

Üdv közöttünk :blush:

Örülünk hogy itt vagy :wink:

13 kedvelés

Üdv, és kitartás :grin:rendelési málnásba meg majd belevisznek a kollégák :grin:

8 kedvelés

Szia! Érezd magad jól köztünk !
Finom Gőzöket​:heart:

Credit Card Gold GIF by Berliner Sparkasse

11 kedvelés

Ez csak sima élcelődés, nem akarják elvenni a kedvedet.

Tom Hanks Wtf GIF by Laff

10 kedvelés

Ez nagy film volt :joy:

9 kedvelés

Légy üdvözölve körünkben!!

10 kedvelés

Friss hús​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: @felixo pénzét már elköltötted most rajta a sor?:rofl::rofl:

9 kedvelés

Üdv köztünk! Jó társaságba csöppentél! Kicsit nem figyelsz és az Enter gomb lesz a kedvenced.:sweat_smile:

8 kedvelés

Szia.

Üdv a klubban. :hugs:

9 kedvelés

Üdv a ködben. :rofl:

Fog GIF

8 kedvelés

smoke smoking GIF

9 kedvelés

Hát igen a gőzgyárosok jó arcok, most is kiderült :grin: Ez itt hagyom, ritka példány. Köszönöm mindenkinek a kedvességet! :smiling_face:

11 kedvelés

Ez baró :grin: PS5 verzió már húzná a zsebet :roll_eyes:

6 kedvelés

Utoljára mikor láttam arany árban volt . De csak a dizájn a drága benne .

7 kedvelés

Ami egyedi, az egyedi :wink:

.

.

.

.

.

6 kedvelés

PS5ös verzió az tényleg húzná :rofl: Szerencsére ez a mod nem egy nehéz kasznis.

Aranyárban? :open_mouth: amikor én vettem szerintem egy olyan 17 körül lehetett de már akkor mondták, hogy a nintendonak nem tetszik. :sweat_smile:

6 kedvelés

Hát….mondjuk a világ összes elektromos kütyüjére tehettek volna egy 510 aljzatot…:roll_eyes::thinking::sweat_smile:

5 kedvelés

@Hexa_Cube a fiatalember a maga finom módján arra próbált figyelmeztetni, jobb, ha még most elásod a bankkártyáidat a kert végében, mivel ez a közösség baromi sokba tud kerülni​:grin: Ugyan minden ráfordított vasat megér, de fáj….:laughing:

Isten hozott a majomházban

9 kedvelés

Meg hekkelem a gyerek távirányitós autóját.:rofl::rofl:

5 kedvelés