Klub ≤5 százalék

A képlékeny piac miatt előtérbe kerülhetnek a gazdaságos aromák. Az ajánlott keverési arány néha félrevezető és az íz szubjektív, de kíváncsi vagyok: melyik a legtöményebb, legintenzívebb koncentrátum, amivel találkoztál, és jól működik 5% vagy az alatti arányban? Örülnék, ha megosztanád a tapasztalataidat!

6 kedvelés

KOZY (Goat) Desert Ship Classic 10ML 3%-ban kevertem 6mg-os 50/50 alaphoz, két hét érlelés után számomra nagyon kellemes enyhén fűszeres dohány ízt kaptam.

8 kedvelés

A Taklope saját aromái közül párat már próbáltam a gyári 5%-os ajánlással. Bőven elég volt a megadott százalék, ajánlom :+1:.

8 kedvelés

Nálam az A&L aromák mennek 5-7%-ban, gyümisek is és a desszertek is.
Ezen kívül ami nagyon jó volt úgy, az a Tribal Force Deserter.
A Fightet Fuel-től a Shigerit és a Minasawat próbáltam, ebből lehet még az 5% is sok.

Szerk: azt hozzátenném, mesh DL

9 kedvelés

Én azért a gyümölcsös A&L aromákat is 10% al szívóm.. ami viszont bőven megállt 5%al az az A&L Ryan széria … Eddig a 4 ből kettőt kóstoltam meg van itthon még 1 fajta … Nekem bejövös volt mind 2 … Főleg a Virginia Banán … Pedig azt mondták az a leggyengébb,de nekem kifejezetten tetszik az a lágy banán ami benne lapul . Napi 9-10 órában is kellemes …

8 kedvelés

Ultimate Reborn (mézes dohány) Lacától, ex vapemaster, most már flavorhook. 1,6%… és ott még vannak olyan dohányos aromák, amiknél 2% már soknak számít…

7 kedvelés

IW.(Flavorika)Desert Ship 2-3 %
Flavour Art dohányosai szintén.

8 kedvelés

Sztem amúgy Laca is FA-FW-IW-TPA vonalról rakosgatja össze az aromáit.

7 kedvelés

Tuscan,Max Blend,French Pipe,Desert Ship,Old Cigar mind ízlik és kevés % ban,pedig hozzá vagyok szokva a 15-20-25-höz is :smiling_face:

7 kedvelés

Aromamesterről a kaktuszvirág-lime ami önmagában is sokat szívtam 2%ban keverve

Rengeteg Inawera aroma nagyon tömény pl.: a Raspberry, de zeket gyakran más aromákkal bekeverve szívtam

Pl.:3% inw raspberry + 0,5% inw biscuit

8 kedvelés

M-type 0.0005 %
Red Astaire 0.0015 %
Bármelyik Solub, Big Mouth 0.000000000082%

Szívesen :hugs:

9 kedvelés

Cozy (goat) classic cohiba… 2,5%ban kevertem… Analógos. Nagyon gazdaságosak a Cozy aromák.

7 kedvelés

A Laca… Régen sokat rendeltem meg az ecigi manufaktúráól (ha jól emlekszem a nevére).
Az új boltban már nincsen 100(!!!) as nic, szal erről lecsúsztam. Javaslat nic beszerzésre? Ertem,h nálunk “illegális” de kb letojom, mert veszélyesebb ha visszaszokom az analógra.

2 kedvelés

LH ról megjönnek a cuccok…

5 kedvelés

Zsír, köszi!!!

4 kedvelés