Kivonatos dohány aromák

Plusz a finom, de kevésbé “karakteres” kivonataimat szoktam “bolondítani” kis latakiával.
Az érlelési idők, mint kiderült, fontosak. Gyakran 6-8 hét…

2 kedvelés

Bevallom,nincsen kedvem végignyálazni mindet,valamint inkább hagyatkozok a ti véleményetekre,mint bármire kiindulásnak.

1 kedvelés

Keverőgéppel.csinálom mert türelmes vagyok! :joy::joy::joy::joy:

Tvgc aromákat bátran ajánlom fél évesen kiválóak. :grinning:(40napos már jó)

Veszíthetsz a th-ból, karcosságból cserében :roll_eyes::wink: túl sima lehet a végeredmény. Ha meg is főzöd, max. 40 fok, utána ne szellőztesd nagyon (szerintem).

A dohányost én is csak össze öntöm nem rázom nem keverem nem szellőztettem…40napig nem piszkálom…

2 kedvelés

Egyet értek Janival.30 napnál előbb nem érdemes hozzájuk nyúlni!Az idő elteltével meg egyre jobbak lesznek.

2 kedvelés

Dania EU, onnan nincs vam :slight_smile:

Berendeltem az általad ajánlottakat. Remélem hasonló élményben lesz részem, mint neked.

1 kedvelés

Milyen %-ban érdemes keverni? 10-12? Csak mert a baffometto pl. 10%-ban nagyon jó, 8%-ban kevés.

Nálam PG töblettel is kéri sajnos a 10 százalékot.
A szóló Latakia az talán elvan 5-7 százalékkal :grin:

Köszönöm a tippet! Fejet hajtok. Ugyan a la tabi baffometto, még mindig marad a top-nak,de ez a signature valóban közel van hozzá! Meglepően közel. Nem egész napos,hanem szívom, míg el nem fogy. Nem volt hiba 3-at rendelnem.:joy:

2 kedvelés

Ezt most már én is alátámaszthatom :wink:

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.