Plusz a finom, de kevésbé “karakteres” kivonataimat szoktam “bolondítani” kis latakiával.
Az érlelési idők, mint kiderült, fontosak. Gyakran 6-8 hét…
Bevallom,nincsen kedvem végignyálazni mindet,valamint inkább hagyatkozok a ti véleményetekre,mint bármire kiindulásnak.
Keverőgéppel.csinálom mert türelmes vagyok!
Tvgc aromákat bátran ajánlom fél évesen kiválóak. (40napos már jó)
Veszíthetsz a th-ból, karcosságból cserében túl sima lehet a végeredmény. Ha meg is főzöd, max. 40 fok, utána ne szellőztesd nagyon (szerintem).
A dohányost én is csak össze öntöm nem rázom nem keverem nem szellőztettem…40napig nem piszkálom…
Egyet értek Janival.30 napnál előbb nem érdemes hozzájuk nyúlni!Az idő elteltével meg egyre jobbak lesznek.
Dania EU, onnan nincs vam
Berendeltem az általad ajánlottakat. Remélem hasonló élményben lesz részem, mint neked.
Milyen %-ban érdemes keverni? 10-12? Csak mert a baffometto pl. 10%-ban nagyon jó, 8%-ban kevés.
Nálam PG töblettel is kéri sajnos a 10 százalékot.
A szóló Latakia az talán elvan 5-7 százalékkal
Köszönöm a tippet! Fejet hajtok. Ugyan a la tabi baffometto, még mindig marad a top-nak,de ez a signature valóban közel van hozzá! Meglepően közel. Nem egész napos,hanem szívom, míg el nem fogy. Nem volt hiba 3-at rendelnem.
Ezt most már én is alátámaszthatom
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.