Sziasztok! Csak nekem nem nyitja meg a böngésző a Kumulusvape.fr oldalt, vagy tényleg kilőtték ezt is? Csak VPN-el érem el az oldalt.
Szia! Sajnos felkerült a ban listára,de attól még minden a régi
Tegnap még simán elértem! Na akkor ez is. Hogyaztahupákolós…
Van böngésző ahonnan még megy … De le…om operában folyamatosan megy a VPN … Én már észre sem veszem ,hogy offolnak ezt azt
Boldogok a tudatlanok
Mit nekem blokkolássss!!!
Én is csak VPN-el tudom megnyitni!
Androidon Chrome böngészőt használok, VPN nélkül is betölt az oldal.
Szerk.: Elkiabáltam, mégsem megy.
Igen, már csak vpn-el lehet!!
Úgy fest nem fogok a kényelmes kérdésfelvetőknek termékeket kutatni jó áron…mivel vpn-t nem használok és nem is célom.
Mindenki betudja írni a keresőbe a termék nevét és az € karaktert mögé ütni
A baj ott kezdődik…hogy mi az a kereső ?.. … és mi az a Jel… Na és hogy kell azt begépelni …
https://sztfh.hu/nyilvantartasok/dohanyugyi-blokkolt-honlapok/
Aktualizálták a listát. Kumulus és Unicornvape is benne van a felsorolásban.
Szégyeljék magukat!
Közben eszembe jutott @Tivadar_Szocs infója amit az unicornvapetől kapott, miszerint ők azért nem szállítanak már hozzánk mert kaptak levelet a Mo.-i hatóságoktól. Ezek szerint Kumulusék is kaphattak csak ők nem voltak besz@riak
Azért van még egy kis porszem a gépezetben. “4ig van net” szolgáltató mobil kilőve, madzagoson meg mindenféle bűvészkedés nélkül jön. Most az illetékes a központban szintén sorstárs, vagy hamarosan kereshet új munkahelyet.
Pontosan így van ahogy írtad. A kumulus azért nagyobb tábort bukna mint az unicornvape.
Nem igazán értem ezt a fajta blokkolást? Nem mintha bánnám! Ennyire hülyék ezek vagy csak annak tettetik magukat? Biztosan ismerik ők is a VPN-t és még komolyabb megkerülési lehetőségeket a weboldalak hozzáféréséhez. Vagy csak azért teszik, hogy mondhassák: “Mi megpróbáltuk!”, és közben tudják, hogy minden megy tovább, ahogy szokott. Mondjuk lenne pár javaslatom mit kellene hozzáférhetetlenné tenni a neten, de az nem publikus!
Szóval azért én nagyon örülök, hogy ennyire hülyének tettetik magukat! Köszönöm!
Továbbá, számomra az is furcsa, ha blokkolnak egy weboldalt, de az adott oldal már nem szállít Magyarországra, akkor miért blokkolják?
Például ezt:https://vapeklub.sk/
A kísértés…
Gondolatbűnözés kategória lenne?
Orwell-1984?