Kilötték a Kumulusvape-t is?

Sziasztok! Csak nekem nem nyitja meg a böngésző a Kumulusvape.fr oldalt, vagy tényleg kilőtték ezt is? Csak VPN-el érem el az oldalt. :thinking:

5 kedvelés

Szia! Sajnos felkerült a ban listára,de attól még minden a régi :heart:

8 kedvelés

Tegnap még simán elértem! Na akkor ez is. Hogyaztahupákolós…

7 kedvelés

Van böngésző ahonnan még megy … De le…om operában folyamatosan megy a VPN … Én már észre sem veszem ,hogy offolnak ezt azt

Boldogok a tudatlanok :smile::joy:

8 kedvelés

jean claude van damme fighting GIF

Mit nekem blokkolássss!!!

8 kedvelés

Én is csak VPN-el tudom megnyitni!

6 kedvelés

Androidon Chrome böngészőt használok, VPN nélkül is betölt az oldal.
Szerk.: Elkiabáltam, mégsem megy. :angry:

7 kedvelés

Igen, már csak vpn-el lehet!!

6 kedvelés

Úgy fest nem fogok a kényelmes kérdésfelvetőknek termékeket kutatni jó áron…mivel vpn-t nem használok és nem is célom.
Mindenki betudja írni a keresőbe a termék nevét és az € karaktert mögé ütni :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

A baj ott kezdődik…hogy mi az a kereső ?.. :thinking:… és mi az a Jel… Na és hogy kell azt begépelni …

7 kedvelés

https://sztfh.hu/nyilvantartasok/dohanyugyi-blokkolt-honlapok/

Aktualizálták a listát. Kumulus és Unicornvape is benne van a felsorolásban.

8 kedvelés

Szégyeljék magukat! :rage::rage::rage:

5 kedvelés

Közben eszembe jutott @Tivadar_Szocs infója amit az unicornvapetől kapott, miszerint ők azért nem szállítanak már hozzánk mert kaptak levelet a Mo.-i hatóságoktól. Ezek szerint Kumulusék is kaphattak csak ők nem voltak besz@riak :smile:

7 kedvelés

Azért van még egy kis porszem a gépezetben. “4ig van net” szolgáltató mobil kilőve, madzagoson meg mindenféle bűvészkedés nélkül jön. Most az illetékes a központban szintén sorstárs, vagy hamarosan kereshet új munkahelyet. :thinking:

5 kedvelés

Pontosan így van ahogy írtad. A kumulus azért nagyobb tábort bukna mint az unicornvape.

7 kedvelés

Nem igazán értem ezt a fajta blokkolást? Nem mintha bánnám! :grin: Ennyire hülyék ezek vagy csak annak tettetik magukat? Biztosan ismerik ők is a VPN-t és még komolyabb megkerülési lehetőségeket a weboldalak hozzáféréséhez. Vagy csak azért teszik, hogy mondhassák: “Mi megpróbáltuk!”, és közben tudják, hogy minden megy tovább, ahogy szokott. Mondjuk lenne pár javaslatom mit kellene hozzáférhetetlenné tenni a neten, de az nem publikus! :rofl:

Szóval azért én nagyon örülök, hogy ennyire hülyének tettetik magukat! :grin: Köszönöm! :pray:

7 kedvelés

Továbbá, számomra az is furcsa, ha blokkolnak egy weboldalt, de az adott oldal már nem szállít Magyarországra, akkor miért blokkolják? :sweat_smile:
Például ezt:https://vapeklub.sk/

7 kedvelés

A kísértés… :roll_eyes::grin:

6 kedvelés

Gondolatbűnözés kategória lenne? :sweat_smile:

7 kedvelés

Orwell-1984? :smirk:

6 kedvelés