Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Na, na! Azért minden nem!!:rofl:

7 kedvelés

Ugye hogy nemcsak a kivonatból áll a világ :wink:

10 kedvelés

Még van a kakukk tojás a hejsi.

6 kedvelés

Nem! Számomra ez az elsődleges , de tényleg vannak finom dohány, desszertdohány is!!

9 kedvelés

Szívtam már azt régebben többször is.

Nem rossz az.

5 kedvelés

Sziasztok! Friss újrakezdőként úgy látszik lyukra futottam, vettem es kevertem egy Drifter Mango Ice-t, Bombo Pink Lemonadet és Strawberry Banana-t, mindet longfillben, bekevertem, de számomra szinte fogyaszthatatlan mind. Annyira erős, édes és émelyítő, még úgy is hogy 15% körülre higitottam. Számomra nagyon természetellenes és műanyag íze van mindnek. Van egy keves maradek A&L Luna meg egy jó régi Aisu Dragonfruit amivel most el vagyok, de úgy tűnik nekem csak az A&L fog működni, mást nem is rendelek majd. :confounded_face::roll_eyes:

12 kedvelés

Akkor mehetnek ide.

11 kedvelés

Azért keresél . Mindig van új a nap alatt.

10 kedvelés

Üdv​:slightly_smiling_face:

A&L- ben eddig még én sem csalódtam.

A jól beváltakat folyamatosan veszem, + mellé kicsiben egy-két új próbából, mert ugye a kíváncsiság.:wink:

13 kedvelés

Én is tervezek, most egy 3-4 ízt beszerezni, meg persze a Hidden Potion Green Banana Kiwi ami régen kedvencem volt. :slightly_smiling_face:

Te hogyan kevered, mindig a leírásnak megfelelő arányban? Nekem eddig az A&L-en kívül minden sok volt a megadott arányban, túl erős (oké max 4-5 másik márkát próbáltam). :slight_smile:

8 kedvelés

Keverésre vonatkozóan nekem a gyári ajánlás hajszál pontosan bevált, de vannak itt olyanok, akik ennél töményebben szeretik.

Szerintem indulj a gyáritól, aztán meglátod, ízlik-e. Ha nem, teszel még hozzá.:slightly_smiling_face:

12 kedvelés

Köszi, csak azért kérdeztem mert a legtöbb gyártónál ugye 15-20 %-ok pörögnek míg A&L-nél nem ritka a 3-5-8%, de úgy néz ki nekem a 15 is sok. :slight_smile:

9 kedvelés

Nagyon különböző a töménységük. Többek közt ezért is szeretem az A&L-t, mert finomak és gazdaságosak.

De amit meg soknak érzel, higíthatod is.

Ki kell tapasztalni, de biztosra veszem, hogy találsz olyat, ami ízlik.:slightly_smiling_face:

12 kedvelés

Néha azt kívánom, bárcsak így működne a kóstolás:

De addig is veszem, amit jónak tippelek, aztán meglátom…:slightly_smiling_face:

12 kedvelés

Addig minden félrement vásárlást befektetésnek kezelunk :smiley:

10 kedvelés

Pontosan. Ahogy Edison is mondta 999 féle képen tudom hogy nem lehet izzót készíteni .

9 kedvelés

Hát, az Aloe égésre, gyulladásra jó…:roll_eyes: (tehát helyben le is kezeli azt, amit okozott :grin::ok_hand:)

6 kedvelés

Igazából semmiféle Aloe -t nem rendeltem… Ezen dilemmázok. Ez elvileg sima 100 mg-os tuggyukmidenemmongyukki akár lenni. Ezért kérdezem, merjem bekeverni 5 mg-osra, vagy?!

4 kedvelés

lepkefing, hát érdekes ebben a formában :wink::wink::wink:

6 kedvelés

Én már láttam ilyet. Még régebben kerestem és aztán mintha belefutottam volna ilyen cimkézésbe. Elvileg ez az amire gondolsz. :thinking:

7 kedvelés