Na, na! Azért minden nem!!
Ugye hogy nemcsak a kivonatból áll a világ
Még van a kakukk tojás a hejsi.
Nem! Számomra ez az elsődleges , de tényleg vannak finom dohány, desszertdohány is!!
Szívtam már azt régebben többször is.
Nem rossz az.
Sziasztok! Friss újrakezdőként úgy látszik lyukra futottam, vettem es kevertem egy Drifter Mango Ice-t, Bombo Pink Lemonadet és Strawberry Banana-t, mindet longfillben, bekevertem, de számomra szinte fogyaszthatatlan mind. Annyira erős, édes és émelyítő, még úgy is hogy 15% körülre higitottam. Számomra nagyon természetellenes és műanyag íze van mindnek. Van egy keves maradek A&L Luna meg egy jó régi Aisu Dragonfruit amivel most el vagyok, de úgy tűnik nekem csak az A&L fog működni, mást nem is rendelek majd.
Akkor mehetnek ide.
Azért keresél . Mindig van új a nap alatt.
Üdv
A&L- ben eddig még én sem csalódtam.
A jól beváltakat folyamatosan veszem, + mellé kicsiben egy-két új próbából, mert ugye a kíváncsiság.
Én is tervezek, most egy 3-4 ízt beszerezni, meg persze a Hidden Potion Green Banana Kiwi ami régen kedvencem volt.
Te hogyan kevered, mindig a leírásnak megfelelő arányban? Nekem eddig az A&L-en kívül minden sok volt a megadott arányban, túl erős (oké max 4-5 másik márkát próbáltam).
Keverésre vonatkozóan nekem a gyári ajánlás hajszál pontosan bevált, de vannak itt olyanok, akik ennél töményebben szeretik.
Szerintem indulj a gyáritól, aztán meglátod, ízlik-e. Ha nem, teszel még hozzá.
Köszi, csak azért kérdeztem mert a legtöbb gyártónál ugye 15-20 %-ok pörögnek míg A&L-nél nem ritka a 3-5-8%, de úgy néz ki nekem a 15 is sok.
Nagyon különböző a töménységük. Többek közt ezért is szeretem az A&L-t, mert finomak és gazdaságosak.
De amit meg soknak érzel, higíthatod is.
Ki kell tapasztalni, de biztosra veszem, hogy találsz olyat, ami ízlik.
Néha azt kívánom, bárcsak így működne a kóstolás:
De addig is veszem, amit jónak tippelek, aztán meglátom…
Addig minden félrement vásárlást befektetésnek kezelunk
Pontosan. Ahogy Edison is mondta 999 féle képen tudom hogy nem lehet izzót készíteni .
Hát, az Aloe égésre, gyulladásra jó… (tehát helyben le is kezeli azt, amit okozott
)
Igazából semmiféle Aloe -t nem rendeltem… Ezen dilemmázok. Ez elvileg sima 100 mg-os tuggyukmidenemmongyukki akár lenni. Ezért kérdezem, merjem bekeverni 5 mg-osra, vagy?!
lepkefing, hát érdekes ebben a formában
Én már láttam ilyet. Még régebben kerestem és aztán mintha belefutottam volna ilyen cimkézésbe. Elvileg ez az amire gondolsz.