Egy 1.5 Watton ventillátor+Neodym mágnesek a lapátra ragasztva, felé egy lap, arra rárakni az edényt a babával - ez is egy módszer. Ha csinálnék, akkor én lehet hogy olyat. DC 5.5-12v közt analóg fordulat. Mondjuk a hevítést én nem forszíroznám ez esetben. De ez profibb, összetettebb, grat
Köszönöm. Lehetne. De 600 rpm kellett. A ventillátorral a nyomaték és a fordulat a probléma. Nem próbáltam. Itt a fordulatszám biztos. Valószínű POM ból csinálok mágneses lapátot. Az hatékonyabban kever.
Sziasztok!
Még nincs meg a 3 hét de rákostoltam a kyandi tata gaga eperre.Ez az első eprem ami szívható egész jónak tűnik.Hála Isten 0 hűss nincs benne semmi.Kicsit édeskés eper cukorka.Bízom benne 2 hét pihi után jobb lesz.A kyandi cola kiváló az nagyon bejön.
A kyandi banános cukorkát nem ajánlom senkinek!!!Undorító vegyi banán gabi fogrém íz szörnyű.
Annak ellenére, hogy eliquidben nem vagyok nagy gyümölcs rajongó, azért egy epreset szívtam, ami nagyon ízlett.
Édes, lédús, tiszta eper íz, nem gejl, a háttérben halványan duruzsoló enyhe hűsítéssel. Finom.
Bár azt nem tudom, hogy számunkra valamilyen módon elérhető-e még…
Nasty Juice-tól én is szívtam pár jó levest, a szőlő és a grapefruit-os cuccaik nagyon bejöttek.
Ne is mondd…hiányoznak a dohányos cuccaik is. Kiváló márka.
Irigykedem. Az ízlelő bimbódra. Sajnos én nekem “olyan”. Nem sokat érzek. Igen, azért más is számít. Egyedül egy shake N vape cuccnál tudtam azt mondani ez olyan mint az igazi. Hogy érezzek is valamit egy kis jégmenta . Az a halottat is felébreszti. Mindezt a törpéből…. Olyan mintha 99.9 százalékos alkoholt inna az ember.
Köszönöm.
Talán, ha koncentráltabban aromázol, hátha úgy jobban érzed az ízeket.
A keverésben pedig nagy segítségedre lesz a találmányod. Kíváncsian várjuk a kísérletet.
A törpével érdekes jobban kijön minden… 5% van ráírva a jégmentára (Taklope Blizzard) . Az oké. A többinél tapasztalni kell. Még egy szuper van, akár keverve is jégmentával. Egy kókusz íz. Gold Vape Noix de Coco A kóla, az fagifor szagú állítólag.
Semmilyen találmány nincs. Felső keverő kell még. Lapátos. Igazából fizetést várom és keresek egy jó kis dobozgyártót. Szerintem még KO36 acél is kell. Meglátom. Húzott KO36 tengelynek, nem akarom esztergálni nagyon.
Ami kihívás jön… kell egy hogyan videó. Alapvetően Linux, szerintem csak az aktuális felhasználóhoz van hozzáadva a vscode, remélem. Nem lesz vágva, szóval ott össze kell raknom a zacskók kibontásától… Programot telepíteni és feltölteni. Talán ehhez rendelnem kellene 510 pákahegyet. Még nem gondoltam át pontosan hogy hogyan is legyen, transzparencia miatt jobb a VS, de csinálhatok bin-t is, az sokkal egyszerűbb. A kód pedig mellette. Így ha velem lesz bármi tovább lehet gondolni, nem veszik el az ötlet.
Egy mash tankot azért kipróbálhatnál . Nagyon jól hozza az ízeket . A törpe egy kiváló tank . De sajnos nem minden ízhez megfelelő a karakterisztikája. Nálam a dohányok vagy a dohány desszertek domborítanak benne igazán . Gyüik laposak minden százalékkal, desszert magában közép magas .
A dolog legnehezebb része az lesz , hogy ezt magyarul át tudd adni
Fordítás
Ko36= Inox keverő tengelynek
vscode =visual Stúdió code amiben szerkesztve van a videó how its made video
Ha jól emlékszem egy freebased programmal akarja megoldani a beallítást telefonról. Értendő időzítő, hőfok, fordulat. Arduino alkatrészekel elég kedvelt developerek körében . Egyszerű tiszta sorosportok fantasztikus ahogy kitalálták . A how its made video pedig ahhoz kell hogy Stál konyhájat játsz ezekkel az alkatrészekkel. Hozzávalók végy egy 2,5 cmes plexit ha nincs akkor jó lesz helyette a polycarbonát.
Légy szíves mond , hogy az nem a Dvarw-ba teszed!!
Jól áll az szerintem neki… Hisz a Dvarwban minden is jó állítólag
Ez teljesen igaz!! Elfelejtettem, hogy csak nálam nem all össze a citromossal!! Bocsi!!