Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Az idén rendeltem tőlük 2szer !! Minden rendben volt velük!!

7 kedvelés

Nem láttam semmit.

Csak idén nem rendeltem onnan, nem tudtam mi a helyzet velük.

7 kedvelés

Egy ilyen tekerés után az idén nem kell többet tekerned…:rofl: adsz neki kb 3000 wattot, és én meg majd nézem németből a magyar gőzt…:grin:

9 kedvelés

:grin: De cuki . Már pakol is .

9 kedvelés

Bezzeg ő fogyaszthatja a kábulatot okozó eukaliptusz leveleket, kiállítják-mutagatják őket és mindenki aranyosnak tartja…

De miért pont a Vépelés üldözendő???

8 kedvelés

A póz alapján álmos szemekkel, elsőre másra asszociáltam…:roll_eyes::open_mouth::sweat_smile:

7 kedvelés

Az egy kicsit arrébb van .

Unimpressed Loop GIF

Amúgy is a jeges medve az MEDVE . Végig caplat azon a rohadt nagy jeges területen . Két lábra áll bele szagol a levegőbe . Igen érzi 50 kmre délre egy nőstény tüzel . Vissza négy láb lenyomja távot . Meg találja. Meg kérdi mit tüzelsz babám . Válaszol neki egy kis háztartási hulladékot . :rofl:

A panda egy gyökér arra nem veszi a fáradságot, hogy szaporodjon :roll_eyes:. Csak bambusz, bambuuusz. Ugyan úgy tud húst enni is . De nem . Mert bambuuuuusz .

Meg látod bér munkát végez a flanciáknak . :rofl:

11 kedvelés

Látom, egy véleményen vagyunk ebben a témában.:slightly_smiling_face:

7 kedvelés

A tegnapi latakiás beszélgetés után , muszáj volt kevernem egy kis finomságot!!

14 kedvelés

Em…nyári zárvatartás + Ti…szokásos húszas! :wink: :vaperina:

10 kedvelés

Ezt ott találtam, ahol Tyutyikának is pakolnak :slight_smile:

Hátha valakinek érdekes lehet.

11 kedvelés

Gondolom ez egy egyszerű, édesebb, esetleg félszintetikus változat​:thinking::slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Gőzöm sincs.:grin:

8 kedvelés

Szerintem ha külön vásárolod meg majd vegyíted jobb mint ez .

8 kedvelés

Van a dobozban sok jó dohányos is, gyümölcsös is, de ez a barack mostantól nem ereszt…
:kissing_face_with_closed_eyes::dashing_away::dashing_away::dashing_away::ok_hand:

(5% 50/50/3)

15 kedvelés

Egy gyors keverés éjszakázás után, lefekvés előtt. :wink:

12 kedvelés

Jó pihenést … Mindet nem ismerem , de van benne pár ami merész . Azt az abszintos főleg :joy:

7 kedvelés

Micsoda színspektrum :index_pointing_up:sajna kivonatosban nincs ilyen szép almazöld :cry::grin:

4 kedvelés

Köszi! :+1:

Megnyaltam, és olyan íze van mint a fogkrémnek! :rofl:

Az abszint és a solub azokat most próbálom először (15%-ban). A többit már kevertem előzőleg, de most kicsit több aromát adtam hozzá mint korábban, mert akkor 6% volt, és kicsit gyengének éreztem.

7 kedvelés

Akárcsak a szivárvány! :grin:

Remélem ezek a solub-ok jók lesznek, mert eddig amit próbáltam, azok grrrrrr… :face_with_spiral_eyes:

6 kedvelés