Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Ezt véletlenül nem kedveli valaki?

7 kedvelés

Nem hallottam még itt skandálni hangosan a nevét :joy:

6 kedvelés

Ezzel ugyan úgy vagyok mint a Suprával voltam. Kb 1 éve kevertem azóta csak van!! Kb 90-100ml van még bent! Azért kérdezem hátha valaki ismeri és érdekli!! Oda adom!!

5 kedvelés

Infamousból szívtam már gold mz,cherry és hasonlókat de nekem száraz szivar az alapja amit annyira nem komálok.
Tudom azt írják rá hogy sweet,de azt nem találtam meg benne :blush:

7 kedvelés

Emlékeim szerint valami rumos ízvilága van!! Ennek!

5 kedvelés

Karamell,vanília és rum :grin:igen igazad van.

6 kedvelés

Egyelőre nem tudom hova tenni, ég és a föld az eddigi dohányos aromákhoz képest, amit szivtam. Most egy hónapja kb nálam az Ultimate Reborn van használatban, ez egy nagyon hamutálas iz, viszont munkahelyen elengedhetetlen. Ez a Latakia raw azért igy pár percesen is sokkal intenzivebb. Ismerkedünk egy kicsit, aztán pár hét múlva kiderül ténylegesen, hogy tetszik-e. Most frissen jelen pillanatban az első benyomás az, hogy kicsit szokni kell, de valószínű lesz még pár ml bekeverve a későbbiekben. Remélem csak jó irányba fog változni, ahogy érik. :grin:

11 kedvelés

A rum jól hangzik .. valami jó rum-os aromát meg kóstolnék. ( Nem az Otkert ) :rofl:

7 kedvelés

Nagyjából 2-3 hónapja kezdtem el rta-zni, hálistennek az eddigi tekerések-vattazások egész jól sikerültek, de igy legalabb bőven lesz alkalmam gyakorolni :joy:

10 kedvelés

Vatta legyen :rofl: más nem számít

8 kedvelés

Tervezek én is saját receptet keverni, dohány-rum-szilvát és ebből kivéve 10ml-hez még karamellt gondolok próbaként.

5 kedvelés

Remélem neked sincs olyan rta-d amiből a gyümiset lehet szívni!! :grin: :rofl:

6 kedvelés

Ha el is fogy, hálistennek van itt helyben egy vape shop városon belül, amíg ők nyitva vannak baj nem lehet :grin:

6 kedvelés

Én láttam azon az asztalon. Gyümist :heart::heart::heart::heart:

Tongue Out GIF by MOODMAN

5 kedvelés

Esténként csak a DL gyümi :joy:

5 kedvelés

Ez a beszéd :heart:

6 kedvelés

Akkor ez

Kivonat ws Gyümike

1-1

:rofl::rofl::rofl:

6 kedvelés

Majd csak rájön, melyik a jó irány!! :grin: :rofl:

4 kedvelés

Legnagyobb bajom, hogy gyümisből nem találok olyat, ami tényleg ízlene. Eddig, ami favorit és kb egyetlen bejövős, azaz A&L ragnarok sweet. Ez az egyetlen, ami finom is es rendesen szét van hűsítve.:person_shrugging:

5 kedvelés

Ez is nálam fog kikötni, kedves Tibor? :rofl:

6 kedvelés