Ezt véletlenül nem kedveli valaki?
Nem hallottam még itt skandálni hangosan a nevét
Ezzel ugyan úgy vagyok mint a Suprával voltam. Kb 1 éve kevertem azóta csak van!! Kb 90-100ml van még bent! Azért kérdezem hátha valaki ismeri és érdekli!! Oda adom!!
Infamousból szívtam már gold mz,cherry és hasonlókat de nekem száraz szivar az alapja amit annyira nem komálok.
Tudom azt írják rá hogy sweet,de azt nem találtam meg benne
Emlékeim szerint valami rumos ízvilága van!! Ennek!
Karamell,vanília és rum igen igazad van.
Egyelőre nem tudom hova tenni, ég és a föld az eddigi dohányos aromákhoz képest, amit szivtam. Most egy hónapja kb nálam az Ultimate Reborn van használatban, ez egy nagyon hamutálas iz, viszont munkahelyen elengedhetetlen. Ez a Latakia raw azért igy pár percesen is sokkal intenzivebb. Ismerkedünk egy kicsit, aztán pár hét múlva kiderül ténylegesen, hogy tetszik-e. Most frissen jelen pillanatban az első benyomás az, hogy kicsit szokni kell, de valószínű lesz még pár ml bekeverve a későbbiekben. Remélem csak jó irányba fog változni, ahogy érik.
A rum jól hangzik .. valami jó rum-os aromát meg kóstolnék. ( Nem az Otkert )
Nagyjából 2-3 hónapja kezdtem el rta-zni, hálistennek az eddigi tekerések-vattazások egész jól sikerültek, de igy legalabb bőven lesz alkalmam gyakorolni
Vatta legyen más nem számít
Tervezek én is saját receptet keverni, dohány-rum-szilvát és ebből kivéve 10ml-hez még karamellt gondolok próbaként.
Remélem neked sincs olyan rta-d amiből a gyümiset lehet szívni!!
Ha el is fogy, hálistennek van itt helyben egy vape shop városon belül, amíg ők nyitva vannak baj nem lehet
Én láttam azon az asztalon. Gyümist
Esténként csak a DL gyümi
Ez a beszéd
Akkor ez
Kivonat ws Gyümike
1-1
Majd csak rájön, melyik a jó irány!!
Legnagyobb bajom, hogy gyümisből nem találok olyat, ami tényleg ízlene. Eddig, ami favorit és kb egyetlen bejövős, azaz A&L ragnarok sweet. Ez az egyetlen, ami finom is es rendesen szét van hűsítve.
Ez is nálam fog kikötni, kedves Tibor?