Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Ha gyümist is ilyen sűrűn kell vattázni, még egy ok, hogy hála isten nem szívok!!

5 kedvelés

Komolyan mondom fekete a vatta

5 kedvelés

A hűsités miatt?

5 kedvelés

Nem ismerem a gyümis és a Dvarw kapcsolatát, söt a gyümist semmivel!! De ha desszert dohányt szívok akár egy hét is lehet!

5 kedvelés

A kivonatra gondoltam majd :joy:
A red,az nekem is kokszolt,bár 15%-ban kevertem mert úgy volt intenzív az íze nekem.
Próbálj a fla…hookról azokból még a dohányosaknál se kell sűrűn vattázni de finomak.

10 kedvelés

Olyan még nem volt nálam.
Biztos finom lehet.
Esetleg 1-2 márkát ajánlasz?

5 kedvelés

Most az eprest, ill a körtést onnan rendeltem. :+1:

5 kedvelés

Onnan a gyümi nem jött be,de a ‘füstösek’ egész jók :blush:

8 kedvelés

Legközelebb ki fogom próbálni.
Köszönöm :+1::clinking_glasses:

6 kedvelés

Olyan sokat kibír ? :joy::joy:

5 kedvelés

Nekem pár goat aroma ízlett csak azt szerintem most nem lehet beszerezni, Az Inawera gentlaman nagyon finom! A Zolika mit írt oldalról a symphony stb

8 kedvelés

Hát… Már ha azokat gyümölcsnek lehet nevezni .. de a dohány szekció tényleg fini :heart:

7 kedvelés

Úgy nem találod mint Goat. Akkor keresd úgy mint Kozy.

8 kedvelés

Én nem keresem van belőle bőven, de köszönöm ,jó tudni!!

7 kedvelés

Nem nem égetem oda. Látom hogy üres a tank és akkor már figyelem a jeleket. Látszattra üres tankal még simán lemegyek kutyát sétáltatni.:sweat_smile:

9 kedvelés

Most nézetem az aromáim van 9 db különféle TNT vettem mert mindig meg akartam kóstolni, mert jokat hallottam róla!! Kb 1 éve vettem de még mindig nem kostoltam Tnt !!

9 kedvelés

Vigyáz vele mert ha kiszárad a trinitrotricelin nagyon instabillá válik . :grin:

7 kedvelés

…nő a TH? :roll_eyes::thinking:

6 kedvelés

Nem fog neked ízleni az sem :rofl:

6 kedvelés

Ig nő a TH . Tér hatás. :rofl:

5 kedvelés