Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Akkor jó :open_mouth::rofl: kezdtem megijedni :joy::wink:
farts GIF

4 kedvelés

Mtl … Maki :joy:

3 kedvelés

Mert piszkos a fantáziád!! :grin:

3 kedvelés

Á, sima izomláz+hőguta :roll_eyes::sweat_smile:

4 kedvelés

Értem!! Sokat feküdtél a napon! :thinking: :grin:

4 kedvelés

Közben le esett

Törpe Gőzök .. jó megyek inkább melózok :joy:
Fart Wow GIF by Studios 2016

6 kedvelés

Sokkal jobban teszed!! :grin:

3 kedvelés

Igazad van. Vettem ugyan egy topside-ot,de azon is jelenleg torpe van. A wotofo profilet nem sikerül működésre bírnom. Tetszik a squonk nincs vele bajom,de a törpével sokkal finomabbak az ízek. Egyedül mesh vonalon tudtam jó ízeket kicsalni belőle,de azt meg kb. 1 óra alatt megégetem. Szóval a mesh kilőve. Azt hiszem veszek még egy dvarwot.:rofl::rofl:

6 kedvelés

Mert Dvarw a király!! :blush: Mindenkinek kellene, hogy legyen!! :smiling_face_with_sunglasses:

10 kedvelés

A háló titka nem behúzni kell alá. A vattára kell ráhalytani a hálót. Úgy, hogy megne mocanjon alatta. Teszt gyanánt húzd meg utána ha kész vagy és a ha dől a mod akkor tuti. Feszes legyen . :grin:

Enjoy GIF

6 kedvelés

Megkinlódtam én már vele jópárszor. Vagy a mesht töröm meg vagy nem sikerül a vattázás. Nekem ez rohadt kényes egy művelet. Majd nézek egy single rda-t. A dvarw egy 5 perces,de ahoz is lusta vagyok néha.:rofl::rofl:

7 kedvelés

Ajjjjj szegény Dovpo vagy szegény Törpe… Nem tudom melyik érzi magát kellemetlenebbül .. :joy::sob:

3 kedvelés

Pedig a mash az az igazán lusta . :rofl:

3 kedvelés

Én csak DL vonalon utazom. Mivel az egytlen rba-m nem jött be így a két Dvarw Dl Fl van a két modomon. Párszor már irtam,hogy anyagilag nagyon nem vagyok elengedve,így apránként majd veszek még ezt azt. Egyenlőre így marad. A wotofo meg megy viasza a szekrénybe.:slightly_smiling_face:

7 kedvelés

A Topside-re küldhetek RDA-t, próbára, ha gondolod.

6 kedvelés

Mind1 mi van rajta csak finom legyen … Igazából csak a BF pin miatt írtam ,hogy sírnak :heart:

3 kedvelés

3-napos, 20-as nap eredménye! :heart_eyes: :waving_hand:

15 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm a felajánlást,de egyenlőre most hanyagolom a squonkot. Nem volt vele bajom csak most rta-ra vágyom. Jövőhónapban rendelek a flavorhookról pár aromát na meg karcosítani is kell. Jut eszembe:a gorilla v2 ről van valami véleménye valakinek? Még egyszer köszönöm a felajánlást,de nem élnék vele.:slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Ha az a banános valami, akkor igen. Nekem ízlett. A gyári ajánlás maximum %-ára kevertem. Ha szereted pl. a banános csokit, nyugodtan tegyél vele egy próbát.

8 kedvelés

Solub ? Itt olvastam , hogy az azon kivételek eggyike ami finom .. szerintem @Zolika említette … De lehet tévedek ..akkor bocsánat

5 kedvelés