Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Még jó hogy leírtad mi, mert én másra gondoltam :joy:

5 kedvelés

15 kedvelés

Három nap, a 20-as napé! :waving_hand: :vaperina: :grin:

11 kedvelés

Muszáj leszek keverni .. május 2-án kevertem utoljára .. mondjuk akkor nagyon sokat :joy:

Válogatom az áldozatokat..eddig ezek nyertek .. még 1 valami kell mellé :joy::heart:
Úton van egy passionfruit limonádé sztm az lesz a nyertes
… Melósnak jön még mellé a Don cristo szezám ..

15 kedvelés

A biggy bear milyen cucc? Nagyon kokszol?

Nézegettem a márkát de féktem eddig rendelni…

8 kedvelés

Gyümölcsös édes hűs .. és mivel színes kokszol .. viszont desszert vonalon nem koksz .. az egyik kedvencem tőle a makadámia dió-s :heart:

9 kedvelés

Kérte,hogy igyak belőle…

:heart:

11 kedvelés

Nekem még van egy nagyobb keverésre való kivonatos aromám, aztán rendelni kellene, de ezuttal tgvc-re gondoltam. A La tabaccheria már nem hozza a régi ízeket. Valamilyen okból kifolyólag gyengült a minőségük.
Vagy csak én érzem így..?
Viszont utolsó keverés már csak 2-es nik volt. A 4-es helyett., de a 4-es már rendesen kapar. Ezek szerint erős..

9 kedvelés

Gratulálok, ha így haladsz lassan el is hagyhatod a nick-et!!

8 kedvelés

Ha tényleg a nic, akkor jól jártál. :slightly_smiling_face:Bár az íz is felel a kaparásért, th-ért.

8 kedvelés

Annyira azért nem. Valamennyi kevéske azért kell mindig legyen benne. Amúgy amit most vépelek, azt márciusban kevert be. Úgy volt eredetileg, hogy ezt viszem majd két hét múlva nyaralni, de mivel nem merek vinni rta-kat a repcsin, igy valszeg fogok venni valamilyen pod félét, ami nem kerül majd olyan sokba. Es azzal leszek egy hétig. Mivel Kréta szigete a cél, így már rá is kerestem, ottani vape shoppokra. Elvileg a közelben van rethimno városa, ott pedig van legalább 5 vape bolt, lesz honnan venni levest is arra a hétre. Ha éppen úgy alakulna a dolog.

11 kedvelés

Akkor kellemes nyaralást és jó shoppingolást!!

8 kedvelés

Jó nyaralást, szerencsés shoppingot :+1::wink:

(5 vape bolt :open_mouth:itthon az országban nincs már ennyi :cry:)

8 kedvelés

Nyugodtan vihetsz rta-t!
Ne legyen benne sok liquid,hogy ha kiengedné akkor se legyen probléma. Tekerd le a modrôól és tedd bele egy kis zacskóba. A modból vedd ki az akkut és tedd akkutartóba. Soha nem volt ebből gond. Egyébként ezt pont itt a bpi reptéren mondták nemrég,hogy úgy szállítsam. A liquid meg max 100 ml-es flakonba, kis zacskóba. Kiteszed az ellenőrzésnél a többi folyadékkal együtt és a kutya nem nézi mi van benne.
Csak ezért ne vegyél podot!
Persze ha nem lesz feladott poggyászod akkor a tekeréshez nem tudod vinni az eszközöket

10 kedvelés

Az akkukat elég ha akku tartóba teszem, azokat nem kell zacskózni? Amúgy egy mtl kazánt (cabeo),és egy dl kazánt vinnék. Ehhez 2 mod lenne. Akku töltő nem lesz, mert 2-3 alkalommal tudom tolteni a modban is. Kikapcsolva.
Kb 2x 50ml leves. Meg 2 szett. (Mod+kazán). Otthin megtekerek mindent előre ami egy hétre bőven jó lesz. Ennyi lenne az elképzelés.
Amúgy köszönöm szépen az infót. :blush:

Szerk. A pod meg nem olyan mint egy rta… ezt tudjuk mindannyian..

8 kedvelés

Akkukat nem kell plusz zacskóba tenni. Az rtat is csak azért javaslom,hogy ha kifolyik belőle, neked ne okozzon problémát.

11 kedvelés

Rendben van. Köszönöm. :grinning_face:

10 kedvelés

Az a fránya légnyomás. :expressionless_face:

9 kedvelés

7 Leaves az Inawerától. Egy hónap érlelési idő után és 2%-ban keverve még mindig kedvelem. :slightly_smiling_face:

16 kedvelés

Ez a régi címkés, ezek még gazdaságosak voltak
:slightly_smiling_face:

6 kedvelés